În Ucraina va fi pace.

Națiunile unite raportează că în Ucraina au murit mai mult de nouă mii de oameni.

Dacă vă amintiți, în 2014, cînd încă nu se duceau lupte, cînd abia abia începea și nimeni nu credea că va fi atît de groaznic totul, eu am scris pe blog că cineva a făcut comandă de 10000 suflete (ceea ce în acel moment suna absurd), și că acesta-i tot secretul conflictului ucrainean.

Îmi pare că șeful CIA când a fost la Kiev a spus că se poate de ucis 10000 oameni fără probleme. Cu alte cuvinte, a făcut comanda. Vă asigur că numărul morților în acest conflict va fi în jur de 10000.
https://badan.wordpress.com/2014/05/09/ucraina-mariupol-dupa-sablon/

Desigur că Ucraina a realizat planul cu vîrf și îndesat, dar cei care au făcut comanda au nevoie doar de morți confirmate și documentate, iată de ce numărul oficial e sub 9 mii. ONU este instituția de încredere care verifică îndeplinirea comenzii. Cînd numărul a ajuns de aproximativ 9 mii, ONU a anunțat că planul e aproape realizat, și că trebuie de micșorat intensitatea conflictului, pentru că războiul e așa o chestie că trebuie să frînezi de departe, nu-l poți deconecta cînd ai poftă. Iată de ce a fost Minsk-ul, iar după aceea intensitatea luptelor a scăzut, dar ele continuă – cifra trebuie adusă totuși la zece mii.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: