Totul merge după plan

Se vor organiza grupuri de sanitari care să aibă grijă de răniţi. Alte grupuri vor face mîncarea. Vor exista şi detaşamente de forţă, cu căşti în cap, măşti, etc. https://badan.wordpress.com/2015/09/07/citeva-ginduri-la-a-doua-zi-de-maidan-moldovenesc/

Iată că o previziune se împlineşte.

virio-e1441903390635Iar despre asta:

Vor încerca să cucerească o clădire guvernamentală. Vor zbura pietre în poliţişti.

https://badan.wordpress.com/2015/09/07/citeva-ginduri-la-a-doua-zi-de-maidan-moldovenesc/

Despre asta citiţi aici:

„Protestele de azi și protestul care va avea loc duminică nu mai sunt conduse de Platformă. Acum poporul conduce cu Platforma. Poporul vrea rezultate. Pentru rezultate, poporul ori vă mănâncă pe voi (cei de le guvernare – n. r.), ori mănâncă Platforma. Duminică piața se va umple de oameni și vor fi 500 de corturi care nu vor mai sta în Piață, dar vor înconjura Guvernul ca nimeni să nu iasă și să nu intre. Atunci o să purtați negocieri în corturi”, a declarat Cheianu.

http://agora.md/stiri/12479/video–cheianu-anunta-ca-duminica-protestatarii-si-ar-putea-muta-corturile-in-jurul-cladirii-guvernului

video aici: http://www.jurnaltv.md/ro/news/2015/9/10/adresare-catre-bandi-i-10154342/

Ştiţi, dacă cineva crede că această situaţie se va „absoarbe” de la sine, greşeşte. Totul va continua pînă la capitularea guvernului. Este o mică şansă să fie altfel, dar e prea mică, şi la guvernare nu stau oameni deştepţi ca să ştie de ea.

Nu zic că-mi pare rău pentru această guvernare, ei o vor duce bine. Ca şi ianukovici, care a pierdut din avere doar un baton de aur şi o vilă.

Ce înseamnă toate acestea pentru popor? Aţi citit „Dănilă Prepeleac”? Acela care a schimbat boii pe un car, iar carul pe o capră, capra pe o gîscă… Cînd leul se va prăbuşi, iar preţurile vor creşte, iar vîrsta de pensionare va creşte şi mai mult, iar tinerii care mai ieri umblau cu iphon vor ajunge să scotocească prin urnele de gunoi, poporul îşi va aminti cu drag de timpurile actuale, cînd era plahotniuc şi filat la guvernare. Mulţi naivi cred că mai rău nu se poate. Mai rău întotdeauna se poate.

Lasă un comentariu