În Ucraina a fost ucis un politician din opoziție. Reacția guvernanților șochează.

Conducerea ucrainei a obosit să simuleze sinucideri ale membrilor opoziției, și a hotărît că nu vor șoca pe nimeni dacă vor trece la asasinate directe.

Dacă vă amintiți, la fel a pornit și războiul – la început împușcau oameni cu automatele, apoi au bombardat clădirea administrației orășenești din Luhansk. Dar opinia publică nu era pregătită, și ei au mințit, zicînd că nu au bombardat ei, dar teroriștii au împușcat cu o rachetă anti-aeriană (în rusă), și ea a nimerit în aparatul de aer condiționat din clădirea administrației locale. Vă dați seama ce nonsens? Dar oamenii s-au obișnuit cu gîndul că armata poate ușor să-și bombardeze cetățenii (ferestrele overton în acțiune), și peste o lună, armata ucraineană nimicea populația civilă din tot ce avea în arsenal (desigur, pentru a respecta principiile ferestrei overton, o perioadă de timp ei ziceau că teroriștii singuri își omoară soțiile și copiii).

La fel și aici. La început îi luau pe demnitarii din opoziție și-i aruncau la gunoi. Apoi au început să-i sinucidă (dar oamenii știau că de fapt era vorba de omor), iar acum au hotărît să arunce măștile, și să omoare pe oponenții politici pe față, doar pentru faptul că gîndesc altfel.

Acum, vă amintiți ce vîlvă s-a pornit la moartea lui Nemțov? Ieri a fost omorît fostul deputat Kalașnikov, în Kiev. Și eu nu văd măcar pe cineva dintre cei care s-au revoltat de uciderea lui Nemțov să se revolte de uciderea lui Kalașnikov.

Iar reacția politicienilor ucraineni? Iată un exemplu:

Vorbește lumea că încă o mizerie a fost strivită.

Cel mai mult, eu îmi doresc ca asta să nu fie niște reglări de conduri legate de vreo datorie, și nici ștergerea urmelor, ci să fie atentatul nostru clasic, banderovesc.

Îmi cer scuze, sunt păcătos.

Dar nu mă pot controla.

Proof Link: http://www.proof-link.com/images/2015/04/16/1e734438480769f8d66b8731116b6dcd0a843b229d8bed19e734fea171676905

Iar mai jos cineva comentează:

Nu trebuie de împușcat, ci de judecat demonstrativ și de închis. Și de confiscat toată averea.

după care mai jos:

De fapt, și așa-i bine.

Vă imaginați să fi vorbit cineva din elita Rusiei așa ceva despre Nemțov?

Dacă de luat după logica departamentului de stat sua, între aceste două cazuri nu-i nici-o similitudine, pentru că Kalașnikov nu a fost ucis sub pereții radei ucrainene, și nu plănuia să meargă peste două zile la o manifestație de protest, și în Nemțov s-au tras 6 gloanțe, pe cînd în Kalașnikov – doar două. Și în genere, pe nemțov îl chema Boris, ceea ce nu se poate spune despre Kalașnikov, pe care-l chema Oleg.

Și încă un lucru: aceste făpturi care scriu comentarii de bucurie, nu știu de ce îl urăsc pe Stalin. După metodele de lucru – ele sunt mai rele decît Stalin. Acela cel puțin făcea o parodie de proces de judecată, dar ăștia… Și încă ceva: aceste făpturi se vor revolta atunci cînd armata Novorosiei va aplica aceleași metode în raport cu dînșii. Și pun pariu că toată lumea se va revolta. Toate protozoarele din lume, care și-au turnat apă cu gheață în cap, apoi au fost charlie, după care au plîns după nemțov – cu siguranță că vor deplînge și soarta fasciștilor ucraineni.

Actualizare: În ultimele zile au mai fost uciși jurnaliștii de opoziție Olesi Buzina (azi) și Serghei Suhobok (alaltăieri).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: