Charlie Hebdo – culmea cretinismului

Nici nu știu de la ce să încep.

În primul rînd, iată cum are loc anchetarea unui caz de terorism în europa:

(UPDATE 10:50) Cel de-al treilea suspect, Hamyd Mourad, în vârstă de 18 ani, care i-ar fi ajutat pe terorişti să fugă de la locul tragediei, s-a predat după ce a văzut că numele său circulă pe reţelele de socializare.
http://unimedia.info/stiri/le-point-primele-informatii-despre-suspectii-atentatului-de-la-paris-86807.html

La noi primele persoane ale țării fac declarații oficiale pe rețelele de socializare, dar la ei – se petrec întregi operațiuni anti teroriste pe rețelele de socializare. Degrabă și operațiunile teroriste vor avea loc tot pe rețelele de socializare.

Hai să vedem totuși cine conduce operațiunea de reținere, în mod oficial:

Managerul unei stații PECO din apropierea Villers-Cotterêt (Aisne) a recunoscut în mod oficial că cei doi bărbați sunt suspectați de implicare în atacul armat de la redacția ziarului Charlie Hebdo.
http://unimedia.info/stiri/le-point-primele-informatii-despre-suspectii-atentatului-de-la-paris-86807.html

Adica?

A recunoscut în mod oficial – trebuie să fie persoană oficială, nu alta. Cine a recunoscut în mod oficial? Managerul unei stații PECO din apropierea Villers-Cotteret (Aisne). Vă dați seama? Managerul stației PECO trimite scrisoare la toate instituțiile de presă că urmează să vină cu o declarație oficială în legătură cu atacul terorist. În sala de conferințe e prezentă toată presa. El se scoală, și recunoaște în mod oficial că cei doi bărbați sunt suspectați de implicare în atacul armat de la redacția ziarului Charlie Hebdo. De unde îi știe pe bărbați ? Nu știu. Ei doar purtau cagule pe cap. Ce poziție oficială deține ca să facă asemenea declarații? Procuror, agent de securitate? Manager de stație PECO. Totul are logică în mintea spălată de propagandă, plebeimea va înghiți.

Acum altă stranietate. La locul atacului terorist, în care au murit 12 oameni – a fost trimisă o singură ambulanță! Straniu, ca să fure un copil din familie ei trimit zeci de polițiști și asistenți sociali, dar aici au găsit doar 3 oameni care să care toate trupurile:

echipajul-ambulantei

Ei nu pur și simplu cară, dar le-au dezbrăcat, le-au unit la niște aparate – pentru fiecare trup – minim 5 minute. Nu puteau să trimită mai multe ambulanțe? Sau fac economie de actori?

Încă un cadru interesant. Iată un video deja popular:

Vedeți la secunda 8, lîngă mașina din care au coborît teroriștii un obiect? A ce aduce? A încălțăminte de terorist, iată a ce. Că n-ar mai fi alkaeda dacă nu i-ar zbura sandalele? Sau e parte din inventar pentru scena atacului terorist, ca la Boston de altfel.

Ori poate a lucrat aceeași echipă (totuși, e criză de cadre).

Ce fel de teroriști cu cagule pe cap, automate kalasnikov si lansatoare de rachete (pentru ce lansatoare de rachete???), dacă le zboară chetele din picioare cînd coboară din mașină? Ce fel de operațiune dacă nu și-au luat benzină și mîncare? Nu vi se pare că-i circ? Nu de alta, dar altfel nu ar fi înaintat un șef de stație peco să facă declarații oficiale.

Acum, mi-a zis un prieten care cunoaște care-i situația. El mi-a zis că coaliția de democratizare vrea să bombardeze Iemenul, pentru că acolo vin la putere islamiștii neradicali, care au împins pe alcaeda pe planul doi. Ăștia vor să reinstaureze pe alcaeda pe planul 1 (mai bine să fie la conducere islamiști de buzunar decît islamiști independenți, chiar dacă neradicali, și cu atît mai mult că neradicali).

Dacă în următoarele 2 luni vor începe bombardarea Iemenului, prietenul meu a avut dreptate.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: