Minciuna repetată la nesfîrșit

http://unimedia.info/stiri/locuitorii-din-gorlovka-isi-parasesc-locuintele-si-pleaca-in-alte-regiuni-ale-ucrainei-80083.html

În orașul Gorlovka din Ucraina continuă plecările în masă a locuitorilor din regiune. Aceștia se adăpostesc în punctele de control din apropierea militarilor ucraineni, care sunt protejate de separatiști, transmite UNIMEDIA cu referire la Interfax.

Simplu ca bună ziua. Pînă acum orașul Gorlovka era sub controlul „teroriștilor separatiști”. Oamenii nu fugeau nicăieri. De cîteva zile bune, armata ucraineană a înconjurat orașul, și orașul e bombardat de către „teroriștii separatiști” care se află înăuntru. Singuri pe ei se bombardează. Își ucid mamele, surorile și frații ca să-i facă pe ucraineni să arate prost. Ei sunt teroriști, asta e dorința lor cea mai mare, nu?

Și oamenii au început să fugă „în punctele de control din apropierea militarilor ucraineni”, care nicidecum nu bombardează orașul, ci stau și se uită cu nedumerire cum „teroriștii separatiști” își distrug casele și își ucid neamurile.

Are logică?

 

Reclame

7 Comments

 1. Posted 3 August, 2014 at 5:15 am | Permalink | Răspunde

  D-le Sergiu ai o logica varza. Ucrainenii vor sa-si ia teritoriile care le apartin de drept. Care e problema dvs? Sprijiniti cumva separatismul?

 2. Posted 3 August, 2014 at 5:22 am | Permalink | Răspunde

  Ceea ce eu nu inteleg este faptul ca dvs ca vorbitor de limba romana, cred ca sunteti din Basarabia, nu inteleg in ruptul capului de ce sprijiniti separatismul unor teritorii care apartin Ucrainei. Inteleg sa sprijiniti doar separatismul teritoriilor romanesti dar nu si a Donetscului si Luganului care apartin Ucrainei.

  • Badan Sergiu
   Posted 3 August, 2014 at 8:41 am | Permalink | Răspunde

   Salutare. Exact aceeasi intrebare imi pun si eu.
   Cum poti sa saluti separatismul teritoriilor romanesti si sa critici separatismul Donetscului si Luganscului ? Ar fi o lipsa de consecventa in gindire, nu-i asa?

 3. Posted 3 August, 2014 at 4:06 pm | Permalink | Răspunde

  Explica ce vrei sa spui. Daca esti roman si Basarabia de Sud si Bucovina de Nord care care din punct de vedere istoric apartin Romaniei iar acum sunt la ucraineni, de ce n-ai fi de acord cu separarea acestora de Ucraina si alipirea impreuna cu Moldova la Romania?

  • Badan Sergiu
   Posted 3 August, 2014 at 9:39 pm | Permalink | Răspunde

   Exact. Continuă gîndul.
   Dacă aș fi rus, iar Crimeea și Dombasul, care din punct de vedere istoric apartin Rusiei iar acum sunt la ucraineni, de ce ești împotriva separării lor de Ucraina și alipirea la Rusia?
   Și te rog să nu-mi spune că ar aparține Ucrainei din punct de vedere istoric. Pentru că din punct de vedere istoric, Ucraina nici nu ar trebui să existe, iar în locul ei să fie Polonia, Rusia, România, Ungaria.

 4. Posted 4 August, 2014 at 4:53 am | Permalink | Răspunde

  Unde am spus eu de Crimea si Dombas? Am spus numai de Donetsc si Lugansc.
  Si pana la urma ucrainenii ce ar trebui sa fie, popor fara tara? Au obiceiuri diferite au limba diferita de rusa

  • Badan Sergiu
   Posted 10 August, 2014 at 7:52 pm | Permalink | Răspunde

   Limba lor e diferită de rusă la fel cum moldoveneasca e diferită de română. Dacă să iei un țăran din Moldova, poate să nu se înțeleagă cu un țăran din Ardeal, cu toate că vorbesc aceeași limbă.
   Iar italienii din sud nu se înțeleg cu italienii din nord.
   Nici chinezii nu se înțeleg unii cu alții.
   Despre indieni nici nu mai vorbesc, ei comunică între ei în engleză dacă sunt din regiuni diferite, pentru că nu toți cunosc hindi, ci au limbile lor autohtone.
   Ceea ce nu-i încurcă pe chinezi să fie chinezi, și pe indieni să fie indieni.
   Limba a încetat să mai fie un indicator al înfrățirii dintre oameni odată cu procesele de globalizare, căsătoriile mixte, etc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: