I s-a promis că va fi europeană

Poză simbol

Poză simbol

Vedeți aici, cu totul recent:

I-a promis că va lucra chelneriţă, dar a ajuns să se prostitueze în Grecia.

Și aici:

O moldoveancă s-a plâns poliţiei: I s-a promis că va fi dansatoare în Cipru, dar a fost bătută şi obligată să se prostitueze.

Și în multe alte surse găsiți aceeași poveste. De 20 ani încoace. Oare nu-i clar că dacă ți se promite că vei fi chelneriță în cipru vei ajunge să te prostituezi? Sau dacă ți se promite că vei fi dansatoare în Japonia, tot la asta vei ajunge? Ce fel de naivitate poți să ai ca să crezi că tu nu vei ajunge așa? Ce te face să te crezi mai cu stea în frunte decît alții care au pățit-o? Inteligența? Dacă erai inteligentă, nu ajungeai să candidezi pentru un post de chelneriță sau dansatoare.

Acum citiți și aici:

Acordul de asociere Republica Moldova – UE a fost semnat.

Vedeți, problema nu e doar în acele fete proaste. De această boală suferă întreaga societate, care crede că odată ce se va așeza sub talpa uniunii europene, viața va deveni mai bună. Așa li s-a promis, că vor intra în „marea familie europeană”. Oamenii chiar cred că singura și cea mai mare dorință a cetățenilor europeni este să ajute Moldova. Oare nu-s proști acești oameni? Le lipsește oare total simțul analitic, încît nu pot citi în istorie cu ce s-a încheiat asocierea amerindienilor cu coloniștii europeni, sau asocierea Africii cu europenii, asocierea Indiei, Chinei, băștinașilor australieni, etc? Sau iarăși consideră că ei sunt altfel, mai cu stea în frunte, mai inteligenți?… Domnilor, dacă erați inteligenți, nu vă cereați în uniunea europeană (uitați-vă la elvețieni).

One Comment

  1. Posted 28 Iunie, 2014 at 9:21 pm | Permalink | Răspunde

    Frati si surori din Republica Moldova,nu va lasati pacaliti de politicieni corupti cu asa zisa democratie (europeana sau americana)= sclavie…nu va puteti imagina ce „strasnic” veti patimi si suferi voi si urmasii vostri pe seama acestei false democratii…va fi vai si amar de voi cand veti fi in UE….trebuie sa fiti constienti ca nimeni nu ofera nimic gratis..imaginati-va drept exemplu cum va fi sa platiti KW-ul cu un pret de 7 ori mai mare decat platiti acum,cu salariu la fel sau un pic mai mare…sau sa fiti datori voi si urmasii vostri toata viata pentru un credit la banca

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: