Novorosia

Astăzi a fost înființată Novorosia, o republică nerecunoscută din fosta Ucraină. Republica separatistă se unește cu Republica Moldova. Practic, nu-i exclus că Transnistria va adera și ea la această formațiune. Și Găgăuzia.

Iar războiul, care probabil că va fi dacă oamenii se vor lăsa în continuare prostiți de politicieni, nu sună bine. Sună rău de tot.

Nu știu dacă se vor găsi oameni să-și dea viața pentru ca fiul lui filat să se îngrașe mai tare în Elveția (de fapt fiii tuturor trădătorilor, nu doar al lui filat). În anii 90 au fost mai proști, sper că acum sunt mai deștepți.

Dacă vor veni să vă ia cu dea sila în armată, spuneți că vreți în aceeași unitate cu fiul lui Timofti. Iar dacă vor insista să mergeți, să aveți înțelegere cu vecinii și cu neamurile să vină să vă apere. Pentru că dacă nu o vor face, vă vor plânge pe urmă.

Important este să nu credeți mijloacele de manipulare în masă. Ăștia sunt atât de profesioniști, încât pot să vă facă să mergeți la moarte singuri, nesiliți de nimeni.

P. S. Înmormântarea luptătorilor din Novorosia (așa zișii teroriști, dacă să ascultăm propaganda presei pro-gay):

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: