Filat promite să transforme Moldova în Ucraina

Nu puteți spune că nu v-am preîntâmpinat.

V-am spus și ce să faceți (aici, punctul 5, dar nu numai).

Vlad filat spune că se cacă el pe opinia publicului exprimată în sondaje, pentru că sondajele nu sunt cele oficiale (sondaje oficiale?!).

El și-a desenat pe hârtie o „imagine clară”, precum că pcrm este în scădere. Comuniștii nu au cum să revină la putere, pentru că el știe din start rezultatul viitoarelor alegeri libere și democratice.

A mai spus el că voronin va ajunge în situația lui Ianukovici, fără să spună că pentru asta, Republica Moldova va ajunge în situația Ucrainei. Nu a spus, pentru că-s prea multe cuvinte, prea multe pentru a fi procesate de electoratul său.

Iar pentru cine încă nu a înțeles despre ce merge vorba, explic:

  • Filat a trimis un grup de tineri (tldm) în Ucraina, în timpul protestelor, ca să învețe metodele de răsturnare a puterii de stat prin metode violente.
  • Un „regizor moldovean” a înregistrat tone de material informativ despre cum să faci o revoluție după metodele dezvltate de CIA. Probabil că filmările sale vor fi folosite ca material didactic pentru agenții proeuropeni din Moldova în cazul când comuniștii vor reveni la putere, dar și în alte țări care urmează să fie democratizate.
  • În cazul când filat își va pune în aplicare planul, în centrul capitalei va mirosi a carne de polițist arsă. De aceea polițiștii de pe acum trebuie să se ocupe de viitorii lor „bucătari”. Chit că unele nume sunt deja cunoscute (Andrei Spânu și Ghenadie Vârtos). Și să nu ziceți că nu ați fost preveniți. Și să nu ziceți că la noi așa ceva nu poate fi. La noi orice poate fi.

Iată și știrea la care m-am referit la începutul articolului:

Filat dă peste cap sondajele: Voronin are șansa să ajungă în situația lui Ianucovici

Președintele Partidului Liberal Democrat, Vlad Filat, susține că Partidul Comuniștilor nu are nicio șansă să mai revină la guvernare, chiar dacă sondajele din ultima perioadă îi avantajează. Liderul PLDM a dat de înțeles că cifrele făcute publice în ultima perioadă la acest capitol nu ar fi cele oficiale.

Filat a făcut aceste declarații în cadrul emsiunii „Politica” de la TV7, informează UNIMEDIA.

„Comunistii nu au cum să revină la guvernare. Până la alegeri mai este timp și tot ceea ce s-a întâmplat până în anul 2009 inca mult timp va fi resimtit de cetatenii RM. Tendința este clară – de scădere a PCRM. Voronin are șansa să ajungă în situația lui Ianucovici”, a declarat Filat adăugând că acest lucru se va întâmpla în cazul în care comuniștii vor merge si mai departe pe calea inducerii în eroare a oamenilor.

Referindu-se la activitatea sa de mai departe, șeful liberal-democraților a declarat că va rămâne în poitică pentru că „Vlad Filat nu și-a îndeplinit încă misiunea”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: