Situația din Ucraina, 23 februarie 2014

Ianukovici nu a fugit din țară. Rusia nu-l primește. El pe toți i-a trădat, acum se ascunde pe undeva în estul țării. Pe el îl vor apăra esticii, nu că ar ține la el, ci pentru că fără semnătura lui, toate documentele adoptate în rada ucraineană sunt maculatură.

Fasciștii ucraineni au luat ostatici pe deputații comuniști și pe cei din partidul regiunilor. Se votează cu cartelele deputaților ostatici, ei singuri fiind undeva închiși și bătuți. Asta e democratic, după părerea cancelariilor vestice care s-au revoltat procedurii de vot prin ridicarea mânii atunci când s-au adoptat câteva legi antimaidan. Un deputat a încercat să evadeze, dar era să fie linșat de mulțime, și a fost adus înapoi în radă cu forța.

Timoșenko a fost eliberată, dar fasciștii i-au dat de înțeles că ea trebuie să se recupereze în Germania în loc să facă politică. Discursul ei din euromaidan a fost întrerupt de 3 ori. De două ori au chemat medicii, a treia oară au dus la scenă o așa zisă „titușcă”, care s-a adeverit a fi maidanez.

În est nu-i clar ce se întâmplă. Ieri în Harkov toți au fost atât de curajoși la congresul despre autodeterminare, dar după asta majoritatea liderilor au fugit care și pe unde.

În toată țara se distrug monumentele lui Lenin și monumentele soldaților căzuți în al doilea război mondial.

Maidanezii au pătrus în reședința președintelui ucrainea. Iată cum presa independentă nemanipulatoare descrie acest lucru:

Deși inițial proprietate a de stat, pământurile și tot ce se află pe ele au devenit de facto private în perioada conducerii lui Ianukovici.

http://unimedia.info/stiri/video–foto-paine-si-medalii-din-aur–cum-arata-resedinta-lui-victor-ianukovici-72593.html

Cum înțelegeți voi „ele au devenit de facto private în perioada conducerii lui Ianukovici” ? E simplu – el s-a mutat în reședința prezidențială după ce a câștigat alegerile. Vedeți cum sunteți duși de nas?

În genere, mass media a devenit atât de otrăvitoare, încât dacă mai folosiți televizorul sau ziarele ca să vă informați, trebuie să aveți în minte prezumpția minciunii – tot ce vi se spune sau se scrie e minciună, până nu se demonstrează contrariul. Doar astfel puteți primi informație corectă. Când priviți o știre, gândiți-vă la cine a scris-o și pentru ce. Deosebire fac doar știrile sportive, și acelea care constată niște lucruri pe care singuri le puteți constata și fără știre (de ex. „afară e frig”, sau „plouă torențial”). Alt principiu este: „cel care te-a amăgit o dată te amăgește mereu”. A minți și a greși sunt lucruri diferite. Eu deseori greșesc în aprecierile mele, și dacă se întâmplă – îmi recunosc vina, oricât de greu ar fi. Aceia care nu-și recunosc greșelile – înseamnă că ei nu au greșit ci au mințit, minciuna fiind voluntară spre deosebire de greșeală. Așadar, televiziunile care vă amăgesc în anumite privințe, și i-ați prins de mânecă – nu au dreptul de a fi crezute până când nu-și recunosc greșelile sau minciunile. Acest fapt duce la prima prezumpție.

Dacă vreți să primiți o imagine obiectivă despre ceea ce se întâmplă în Ucraina, verificați blogul lui friend.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: