Situația din Ucraina, și cum o vom simți noi

Situația din țara vecină s-a agravat într-atâta, că e posibil să ne afecteze și pe noi. Acolo cel mai probabil va fi război civil împotriva teroriștilor fasciști proeuropeni. Vor fi mulți refugiați din ambele tabere, atât la noi cât și în România. Va crește criminalitatea.

Euromaidanezii scot ochii unui polițist:

Eu am văzut așa video din Libia, dar credeam că populația post sovietică este mai inteligentă, și nu poate coborî atât de jos. Iată că am greșit.

Cel mai urât este că la noi se pregătește un scenariu asemănător dacă cumva nu se va semna acordul de asociere. Filat a trimis copiii din partid să învețe să dea foc la polițiști.

n perioada 14-16 februarie 2014, preşedintele TLDM, Andrei Spânu şi secretarul internaţional TLDM, Ghenadie Vârtos, vor efectua o vizită de informare pe Euromaidan, Kiev. Această vizită face parte dintr-o misiune internaţională de informare inţiată de EDS – organizaţia de tineret a Partidului Popular European.

Tinerii liberal-democraţi se vor informa la faţa locului asupra evoluţiilor politice din ţara vecină respectării drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor ucraineni şi, în special, a tinerilor. TLDM susţine libertatea de exprimare şi dreptul suveran al unei ţări de a-şi alege cursul de dezvoltare. TLDM se va alătura eforturilor partenerilor europeni de a susţine un dialog constructiv şi non-violent dintre opoziţia şi puterea de la Kiev, în interesul întregului popor ucrainean.

În cadrul misiunii, conducerea TLDM va avea întrevederi cu liderii opoziţiei ucrainene, Vitali Klitchko, președintele partidului „UDAR” şi alţi lideri ai mişcării pro-europene de pe Euromaidan, în scopul de a se informa din prima sursă despre evenimentele ce s-au desfăşurat în perioada post-Vilnius şi de a afla care sunt perspectivele de soluţionare a impasului politic.

TLDM va analiza cu partenerii săi internaţionali şi ucraineni căile de susţinere a democraţiei şi valorilor europene în Ucraina, precum şi în alte ţări ale Parteneriatului Estic.

Situația e ridicolă, având în vedere că actualul ministru de interne este, culmea – din partea pldm-ului. Polițiștii ar trebui să-și pună semne de întrebare, și ca o măsură preventivă – să facă rost de listele tldm, pentru că atunci când va fi fierbinte, cocktailurile vor fi aruncate anume de acești turiști tldmiști.

2 Comments

 1. email
  Posted 20 februarie, 2014 at 6:52 pm | Permalink | Răspunde

  Raspuns la articolul tau:

  • Badan Sergiu
   Posted 21 februarie, 2014 at 4:50 pm | Permalink | Răspunde

   nu se vede raspunsul.

2 Trackbacks

 1. […] Nu puteți spune că nu v-am preîntâmpinat. […]

 2. […] dea foc polițiștilor. Cîteva grupuri plecaseră în maidan în vizite de informare, cum se zice, să preia experiența celor din maidan. Iar pentru realizarea unui maidan în Moldova, e nevoie de mulți oameni fără principii, care […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: