Ziarul timpul l-a numit pe băsescu ipocrit

Cei de la gazeta timpul s-au apucat din nou (de fapt, nici nu au încetat) să spele creierii oamenilor.

Într-un articol recent, așazișii jurnaliști acuză pe toți oamenii care spun că odată cu apropierea de ue, vom ceda din suveranitate – sunt ipocriți.

Cel mai interesant lucru este că băsescu singur a spus așa ceva, de nenumărate ori. Iată de exemplu:

„Numai prin cedarea masivă de suveranitate Europa mai poate rămâne o putere economică şi militară. (…) Altfel, Europa va rămâne o carte de istorie a lumii, în care vei putea citi despre cele mai sofisticate culturi”, a avertizat Traian Băsescu.

http://www.mediafax.ro/politic/basescu-vrea-statele-unite-ale-europei-fara-cedarea-de-suveranitate-europa-nu-va-mai-fi-o-putere-8630764

sau:

Marea provocare a momentului o constituie capacitatea oamenilor politici de a-i convinge pe cetăţeni că proiectul european este, în continuare, singurul care le garantează traiul în pace şi prosperitate, iar continuarea integrării în UE trebuie să se realizeze chiar dacă presupune un transfer suplimentar de suveranitate naţională, susţine preşedintele Traian Băsescu, în mesajul transmis de Ziua Europei.

sau:
Traian Basescu a declarat, joi, ca agenda Consiliului European din aceasta perioada include, dincolo de subiectele oficiale, si o tema subtila, care vine exact pe atributiile presedintelui, urmand sa se discute o cedare de suveranitate, prin punerea bazelor unei mai puternice integrari.
sau:
Totodata, el a explicat ca la acest Consiliu European se discuta si subiecte mai subtile, cum ar fi cedarea de suveranitate a statelor in vederea construirii unei noi uniuni politice, Statele Unite ale Europei, iar actuala delegatie a Romaniei nu este pregatita sa abordeze acest subiect.
sau:
Traian Basescu a punctat faptul ca cedarea de suveranitate nu s-ar face in premiera, in conditiile in care ar incepe constructia SUE, acelasi lucru intamplandu-se si atunci cand s-a infiintat serviciul extern al UE, cand s-au aprobat pactul de stabilitate si pactul pentru euro sau in prezent, cand se pune problema cresterii fondului european de stabilitate financiara.
sau:
„Ce vreau sa intelegeti, in primul rand, chestiunea de optiune – oamenii politici sa decida daca vor face pasul decisiv pentru crearea Statelor Unite ale Europei – e o viziune a mea cu privire la evolutia Europei in continuare (…) Numai prin cedarea masiva de suveranitate Europa mai poate ramane o putere economica si militara. (…) Altfel, Europa va ramane o carte de istorie a lumii, in care vei putea citi despre cele mai sofisticate culturi”, a spus seful statului, raspunzand unei intrebari a unui student.
Reiese că după spusele celor de la timpul, băsescu ar fi ipocrit? Stați să vedem:
În realitate, anti-europenii care vorbesc despre pierderea sau cedarea suveranităţii prin apropierea de Uniunea Europeană sunt nişte ipocriţi.
Hm, am greșit dar. Băsescu vorbește despre cedarea suveranității, e drept, dar el nu-i anti-european, deci, nici ipocrit. După părerea celor de la timpul, dacă eu și băsescu vorbim același lucru, doar eu voi fi ipocrit, pentru că-s anti-european. Băsescu pe de altă parte – e pro-european, deci nu-i ipocrit. Eu această logică n-o înțeleg, dar ca să speli creierii oamenilor nu ai nevoie de logică, ba din contra.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: