Ziarul timpul n-are prieteni. Doar sponsori.

Dacă vrea cineva să vadă cum arată un articol scris la comandă, citiţi-l pe acesta.
Vedeţi că unele părţi de text sunt evidenţiate fără nici un sens? Credeţi-mă, sens este. E o tehnică de programare neurolingvistică, atunci când pacientului i se induc nişte idei direct în subconştient, fără să treacă prin filtrul raţiunii.

E regretabil faptul că acest ziar a recurs la asemenea metode josnice de manipulare a psihicului uman. Știu că de obicei șarlatanii și pickuperii apelează la nlp. Se prea vede că echipa redacției se teme că cititorii cu cap ar putea să nu agreeze ideile sponsorilor, dar nici să refuze oferta nu pot. Că articolul e comandat se înțelege foarte ușor. În primul rând nu-i semnat, în al doilea rând, ion hadârcă e „dl. Ion Hadârcă, lider al fracțiunii liberale”, pe când mihai ghimpu e doar „Mihai Ghimpu, un lider al grupului conservator”.

E clar că acest ziar împinge reclamă ascunsă sub știri. Așa că, dragă cititor, fii vigilent, pentru că ceea ce credeai mai dăunăzi că-i independent, încearcă să-ți violeze subconștientul, sub supravegherea marelui maestru în pickup.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: