Justiția juvenilă în Moldova. Ce pericole ne pasc.

Citiți prognozele mele de acum două luni.

Ziceam atunci că în Moldova va apărea o lege a justiției juvenile, care va permite statului să ia copiii din familii. Atunci ziarul timpul publica un articol despre necesitatea acestei legi.

Acum timpul cântă altfel, precum că această lege ar fi abuzivă. Printre altele, articolul este destul de bun, îl recomand cu căldură. Cel mai important lucru pe care l-am aflat din acest articol este că legea deja este, și a fost votată în prima lectură.

Acum citiți din ultimul meu articol, ca să fie puzzle-ul complet:

O viață mai bună pentru copiii tăi – acesta este singurul motiv principal pentru orice mișcare de protest de jos în sus. Iată de ce elitele politice vor să distrugă institutul familiei, și în genere tot ce ține de relațiile familiale. Aici se înțelege deja sensul justiției juvenile. Exemplu de societate prelucrată este în Finlanda, unde părinții nu mai au practic niciun drept asupra copiiilor lor, iar asistenții sociali pot să-ți fure copilul în orice moment, doar în baza unor suspiciuni.

https://badan.wordpress.com/2013/05/21/totusi-homosexualii-sunt-doar-tapi-ispasitori/

Mai devreme scrisesem despre Finlanda: https://badan.wordpress.com/2012/09/30/monstruozitati-europene-finlanda/

Dacă vrea cineva să vadă cum are loc răpirea unui copil în sfânta europă, vedeți mai jos:

Iată o descriere în română a evenimentului: http://roncea.ro/2012/05/19/tragedie-oribila-in-lituania-fiica-lui-drasius-kedys-a-fost-data-cu-forta-pe-mana-mamei-pedofile-la-operatiune-au-participat-300-de-politisti-fotovideo/

De la sine adaug. Aici chiar am competența necesară, pentru că eu sunt asistent social licențiat. Îmi aduc aminte profesorului Vasile Miftode, care a zis o frază care mi s-a întipărit în minte. A zis că „cea mai proastă familie biologică e cu mult mai bună decât cea mai bună instituție de plasament.” Voi continua.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: