Totuși homosexualii sunt doar țapi ispășitori

Eu uneori greșesc, și știu să-mi recunosc vina atunci când greșesc. Cel puțin așa cred.

Iată că am greșit și în cazul homosexualilor. Nu, eu nu zic că ei nu au nicio vină în tot matrapazlâcul care se petrece în Moldova. Dar nu-s ei principalii vinovați.

Să începem de la aceea că institutul familiei e unul din puținele lucruri care ne-au rămas de la societatea tradițională. Părinții de obicei sunt gata să facă orice pentru copiii lor. Măcar și să ucidă. Oamenii obișnuiți, pentru vecinii sau cunoscuții lor nu vor face asta. O viață mai bună pentru copiii tăi – acesta este singurul motiv principal pentru orice mișcare de protest de jos în sus. Iată de ce elitele politice vor să distrugă institutul familiei, și în genere tot ce ține de relațiile familiale. Aici se înțelege deja sensul justiției juvenile. Exemplu de societate prelucrată este în Finlanda, unde părinții nu mai au practic niciun drept asupra copiiilor lor, iar asistenții sociali pot să-ți fure copilul în orice moment, doar în baza unor suspiciuni.

Sub pretextul protecției drepturilor copilului, ei distrug relațiile părintești. Sub pretextul protecției drepturilor homosexualilor, ei distrug familia. E același principiu ca și cu cenzurarea tuturor materialelor informative sub pretextul protecției drepturilor de autor.

Un individ care nu are susținere din partea familiei nu va ieși la proteste niciodată. Va fi docil, și vulnerabil. Așa oameni trebuiesc acum acestei metastaze care se numește guvern mondial.

Ca să pună capac la toate, europenii ne mai recomandă anumite reforme în educație, care au menirea să prostească și mai mult populația. Cu proștii e mai ușor de condus.

Am dubii că politicienii noștri cunosc aceste nuanțe, totuși, ei nu-s cei mai străluciți la minte. Dar faptul că se lasă folosiți de structurile străine nu le scade din vină. Și sunt sigur că, ca orice marionetă, vor plăti. Exemplu pentru ei e Berezovski. Structurilor străine le trebuiești doar atâta timp cât ești pe cal. Când cazi – ești utilizat.

Dar și homosexualii, care se lasă folosiți pentru lipsirea de drepturi a populației, poartă o mare parte din vină. Eu mă refer în special la liderii lgbt, care se lasă folosiți, în primul rând ca obiect care chipurile trebuie protejat prin lichidarea drepturilor omului, iar în al doilea rând ca țap ispășitor, toată ura oamenilor ajungând să fie îndreptată împotriva lor, și nu a adevăraților combinatori. Ei, ca orice țap ispășitor, vor fi pedepsiți, și vor fi trădați chiar de acei care i-au încurajat mai devreme.

Reclame

One Trackback

  1. […] am scris mai devreme că am impresia că gaii nu au nicio vină, sau cel puțin nu poartă vina completă pentru […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: