Unde calcă picior de european, moartea îl așteaptă pe băștinaș

Asta nu am spus-o eu.

Asta a spus-o Charles Darwin.

Cartea poate fi descărcată de aici:

http://dlfile.ru/torrents/320295

Acum cred că înțelegeți de ce eu nu sunt entuziasmat de extinderea civilizației europene în Moldova. Da, mulți năsoși promovează integrarea europeană. Nu zic, pentru ei integrarea e ceva pozitiv. Doar că spre deosebire de ei, eu sunt băștinaș. Iar în contextul integrării europene, băștinașii sunt necesari doar pentru lucruri murdare, sau, femeile băștinașe – pentru satisfacerea superoamenilor cotropitori, dacă-s frumoase (iar femeile la noi sunt frumoase). Nefiind femeie frumoasă, și neiubind lucrul la negru, pentru mine nu se va găsi loc la mine în țară. Nimeni nu are nevoie de noi să fim stăpâni la noi acasă.

Voi ziceți că istoria neagră cu cotropirile europene sunt vechi de aproape 100 ani, ca și cum, acum europa e civilizată.

Zic, da, e civilizată. Dar era civilizată și atunci. Și asta nu i-a încurcat să genocideze popoarele pe care le-a onorat cu ocupația europeană.

Voi ziceți că acum s-au inventat drepturile omului, și așa mai departe.

Zic, dar cine v-a spus că voi cădeți sub definiția de om în această declarație (http://www.onuinfo.ro/documente_fundamentale/declaratia_drepturilor_omului/)? Declarația nu definește omul, în timp ce anume cu asta trebuia să înceapă.

Ziceți – europa ne iubește, și noi suntem europeni, nu „băștinași”.

Spuneți-mi vă rog – ce vă face atât de diferiți de popoarele care au fost deja genocidate de civilizații europeni? Dacă nu ați dat un răspuns rapid și sigur, atunci cel mai probabil că sunteți și voi „băștinași”. Dacă nu v-a dat nimeni garanții pe secret că sunteți diferit, atunci sunteți în aceeași oală cu indienii din america, cu incașii, cu aborigenii australieni, etc.

Rușii când ne-au „ocupat”, ne-au spus că suntem frați, ceea ce îl deranjează pe năsosul de la Timpul. Europenii se străduie să nu ne dea asemenea speranțe. Atașamentul de victimă îl încurcă pe măcelar.

Știți, dacă mă socotiți prost, sau credeți că exagerez, voi aduce un citat în apărarea acestei idei:

Occidentul îl cunoaştem îndestul. Misiunea sa în Orient este cucerirea economică, proletarizarea raselor orientale prin industria străină, prin robirea sub capitalul străin. Cealaltă parte a lumii o vedem, din contra, mişcată nu de un curent economic, ci de unul istoric şi religios, care nu poate lipsi de a exercita o mare atragere asupra popoarelor, economiceşte puţin dezvoltate, din Peninsula Balcanică, pentru cari credinţele bisericeşti şi idealele istorice sunt încă sfinte, nefiind pătate de materialismul modern.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: