Gestapoul AIE ne va vaccina obligatoriu de gripă

Am ajuns să o trăim.

Cred că asta face parte din angajamentele asumate în fața băncii mondiale, sau fondului monetar internațional. Ministerul sănătății a cumpărat 100 000 doze, și e gata să genocideze persoanele cu „cu risc sporit de îmbolnăvire”, fără variante.

Cine sunt aceste persoane cu risc sporit? Doctorii, vameșii, copiii orfani (care trebuie mai repede uciși, pentru că clienții pentru organe așteaptă, iar la postul care trebuie stă deja cine trebuie) și bătrânii (care cheltuie banii statului și trebuie „optimizați”, ca să primim o nouă tranșă de la FMI).

De ce zic că vor fi genocidați?

Pentru că eu de mic copil am învățat, și orice doctor a învățat la fel, că împotriva gripei nu se face vaccin, pentru că acest virus mutează de la an la an. Acest lucru nu s-a schimbat de atunci. Singurul lucru care s-a schimbat este faptul că organizație (oms) știe de dinainte ce virus va apărea. Aici apar două posibilități: Ori OMS duce tratative secrete cu virusul, și cunoaște cine va veni la anul (ceea ce-i puțin probabil), ori OMS duce tratative cu instituțiile care pregătesc virusul în laboratoare și-l lansează (din avioane sau pe alte căi) atunci când epidemia trebuie să înceapă. Domnilor doctori care citiți acest articol, aveți o a treia presupunere?

Acum pentru cei care nu-s indiferenți de soarta lor și vor să se informeze, vă invit să urmăriți două filme cu participarea doctorului în științe Chervonskaya.

Mai mult pentru copii și bătrâni mi-i în grijă. Vameșii pot să se apere, pentru că au armă, iar doctorii pot să se înțeleagă între ei.

One Comment

  1. Viktoria
    Posted 25 octombrie, 2012 at 7:39 am | Permalink | Răspunde

    De acord, si noua la semiologie ne-a zis proful (medic primar) ca virusii de gripa muteaza de la an la an.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: