Rusia introduce o rezoluție în ONU care dă posibilitate țărilor să interzică paradele gay

ONU a aprobat proiectul rus de rezoluție cu privire la drepturile omului.

În proiect se subliniază legătura reciprocă dintre drepturile omului și valorile tradiționale ale omenirii; SUA și Uniunea Europeană au votat împotrivă.

„În rezoluție se evidențiază teza precum că înțelegerea și respectarea valorilor tradiționale contribuie la respectarea drepturilor și libertăților omului. Un rol important în afirmarea acestor valori îl ocupă familia, societatea și instituțiile de învățământ. Țărilor li se cere să întărească acest rol. Accentuarea legăturii dintre valorile tradiționale și drepturile omului vor permite asigurarea unei înțelegeri și recunoașteri mai profunde a drepturilor omului, și va contribui la întărirea încrederii și la stabilirea dialogurilor la nivelul comunității internaționale”.

http://www.ria.ru/world/20120927/760804116.html

De ce SUA nu e cointeresată în adoptarea acestei rezoluții? Pentru că dacă ea va fi adoptată, acest fapt va constitui o lovitură adusă posibilităților vestului de a face propagandă valorilor netradiționale.

Ce se subânțelege prin termenul de valori tradiționale? Valoarea familiei, societatății, educației, spiritualitatății, libertății, culturii, moștenirii istorice, normelor morale conservative.

Ce se subânțelege prin termenul de valori netradiționale? Valoarea copilului asupra familiei, valoarea individului asupra societății, permisivitatea excesivă asupra libertății, auto-exprimarea asupra culturii.

Atunci când elita se mândrește nu cu mintea și erudiția sa, ci cu buzunarul și avuția.

Atunci când în loc de respectarea egală a drepturilor omului, ni se propune să respectăm în mod special pe homosexuali.

etc.

Rusia primește astfel posibilitatea de a se apăra – când societatea vestică, aflată în putrefacție, va încearca să bage valorile sale netradiționale, Rusia o va băga cu nasul în această rezoluție și-i va spune:

„Știți voi, noi avem alt concept cu privire la drepturile omului, și împreună cu mai multe țări, considerăm că drepturile omului au legătură cu valorile tradiționale, din care cauză paradele gay la noi nu vor avea loc.”

Iar vestul, poate continua orgiile în lumea sa postmodernă. Important e să nu-și bage principiile în Rusia. Singur n-are decât să se distreze cum poate, dacă vrea să putrezească de viu, să putrezească.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: