[LIBIA] Мировой передел – taina morții lui Gaddafi

Săptămâna trecută au apărut mai multe informații așa zise secrete despre moartea lui Gaddafi. Un șobolan a zis că forțele secrete franceze au fost implicate, alt șobolan a zis că Assad a ajutat la prinderea lui Gaddafi.

Din motive sanitare eu în șobolani nu cred.

Rămân la vechea mea poziție. Securitatea franceză a fost implicată. I-a dat lui Gaddafi un telefon de unică folosință, prin care Gaddafi a avut o discuție cu sarcozy. Sarcozy i-a promis coridor liber să fugă din orașul bombardat Sirte, și că nu va supune represiilor pe locuitorii orașului Sirte. Pentru mai multă nădejde, și-a dat cuvântul de onoare că coridorul va fi liber. În schimb, Gaddafi trebuia să tacă despre vechile datorii.

Dar cuvântul de onoare al occidentalilor valorează puțin mai mult decât o para chioară, astfel că s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

Săptămâna trecută a apărut un film scurt despre anumite stranietăți ce au loc în Libia. Toți martorii morții lui Gaddafi sunt uciși. Și de fiecare dată sunt trimiși la moarte.

Tânărul despre care am scris că a murit în urma torturilor în Bani Valid a fost trimis în Bani Valid de către noua conducere a Libiei, în calitate de sol. Trimis la moarte dreaptă.

Consulul american ucis pe 11 septembrie, a fost și el trimis în Benghazi, special, la moarte aproape dreaptă.

Tendința e că noul guvern scapă de martorii morții lui Gaddafi, și de cei care cunosc ceva detalii. În film se spune că aceste curățări au loc în interesul lui Obama, care nu dorește să primească întrebări incomode acum în campania electorală.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: