Democrații ruși au mai tăiat încă trei cruci

Tendința a fost întărită.

Democrații din toată lumea se unesc. Eu nu-i critic. Nu poți critica porcul că se scaldă în noroi. Asta e menirea și dreptul său.

Cel puțin câteva imperii s-au destrămat în urma democratizării excesive. Atunci când generația tânără scuipă pe normele morale urmate de înaintașii lor e un semn că imperiul e putred. Lipsit de una, poporul are nevoie de o ideologie ca de aer, iar singura ideologie pe care o pot propune liberalii este iubirea homosexualilor și drepturile omului. Nevoia de o ideologie care să-i inspire pe oameni distruge sistemul putrezit de elita liberală, și imperiul se prăbușește atunci când își alege viitoarea ideologie. Europa urmează să aleagă o ideologie – și aceasta poate veni doar din est, pentru că estul a fost principalul și singurul furnizor de ideologii în ultimele două milenii.

Occidentul va trebui să aleagă – ori ortodoxia ori islamul. Până când ei nu vor nici una nici alta, de aceea au pornit război împotriva ambelor – islamul îl distrug distrugând cele mai blânde regimuri islamice, mizând pe faptul că consumatorul european va întoarce din nas de la islamul radical.

Războiul împotriva ortodoxiei e în toi și el, are loc în cea mai mare țară ortodoxă. Presa moldovenască tot pune mâna la această diversiune, am arătat-o mai devreme.

Iată de ce am zis că nu mă deranjează atât de mult ieșirile liberalilor. Atacurile lor sunt un semn că războiul a intrat în faza fierbinte, iar eu deja știu cine va birui. De aceea și sunt liniștit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: