Liga binelui are nevoie de ajutorul tău – participă la salvarea unui maestru în artă moldovean.

Am aflat că Maestrul în Artă Anatol Arcea se reface după operația chirurgicală la craniu.

Acum are nevoie de o intervenție chirurgicală în Turcia, pentru întărirea efectului operației din Moldova (ca boala să nu recidiveze). Această operație costă 7000 Euro, iar acești bani sunt greu de găsit pentru un maestru în artă moldovean.

Problema este că artistul e modest, puțin mândru, în sens că nu obișnuiește să stea cu mâna întinsă, sau să ceară bani pe care să nu-i fi câștigat prin munca sa.

Eu rog poporul să contribuie la salvarea artistului. Fiecare cu cât poate. Dacă nu poate da bani, atunci să republice acest articol, sau să aducă la cunoștința celui care poate această rugăminte.

Pe această pagină mă voi strădui să notez toți binefăcătorii, pentru o mai bună transparență.

Rog organizațiile de presă să mediatizeze această situație. Știu că știrea nu se vinde, dar cel puțin veți ști că faceți o treabă corectă, și preveniți o mare pierdere pentru cultura moldovenească.

Nu cred să fie vre-un cont bancar deschis, la moment vom strânge bani lichizi. Puteți să-i dați sau lui Anatol Arcea (079456544), sau mie (079426003). Dacă vreți să trimiteți bani prin alte sisteme (bancar, webmoney, western union), lăsați un comentariu despre intenția voastră, și eu mă voi ocupa de deschiderea conturilor (costă și ele bani, și nu ne permitem irosirea lor).

Suntem o țară prea mică și săracă ca să ne permitem luxul de a pierde oamenii de valoare. Eu nu vreau să ajung să-i aud pe politicieni la înmormântare, vorbind despre „marea pierdere pentru cultura moldovenească”. Ar fi fost o pierdere dacă făceai tot ce stă în puteri pentru păstrare, dar atunci când anticipezi dar neglijezi e sabotaj, nu pierdere.

Mulțumesc tuturor celor care vor participa în ajutorarea lui Anatol, prin bani sau prin răspândirea informației. Sunteți bravi. Mulțumită vouă el va cânta din nou.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: