Putin atacă violent opoziția

A fost făcut un reportaj în stilul „reportajelor ucigașe” despre adevărul protestelor organizate de opoziție în Moscova. Opoziționerii ruși organizează proteste în fața postului de televiziune NTV. Judecând după reacțiile lor, și după contraargumentele lor (filmul nu-i îndeajuns de artistic, jurnalistul nu-i îndeajuns de independent, etc.), se vede că în film se prezintă lucruri adevărate.

Având o opoziție formată din asemenea ticăloși, cel mai mare atac pe care-l poți face e să spui adevărul despre ea.

Acum opoziția rusă a atacat puterea în felul ei – în Hramul lui Hristos Mântuitorul din Moscova au dat buzna în altar o formație muzicală de punk rock, formată din trei lesbiene, numită „vaginele protestatare”, care au cântat despre viața grea a homosexualilor în Rusia, și-a bătut joc de icoane, și a fost arestată. Opoziția rusă îl critică pe Putin pentru arestarea acestor fete pentru „libera lor exprimare”.

Caracteristici comune ale liberalilor de acum și bolșevicilor de pe timpuri sunt ura lor față de toate simbolurile populației băștinașe. Bolșevicii dărâmau bisericile, iar unde nu le puteau dărâma, profanau simbolurile lor. Până a venit Stalin, care a oprit acest dezmăț, fapt care liberalii de acum nu i-o pot ierta. Știu că mă vor lua în derâdere unii șobolani de rețea, dar liberalii nu-i pot ierta lui Stalin anume faptul că el a restaurat patriarhia și i-a pedepsit pe mulți din acei care până în 1937 și-au bătut joc de biserici și de popor. Au fost pedepsiți și mulți oameni nevinovați, listele nu le făcea el personal. Eu acum vorbesc de liberalii ruși, care îl condamnă pe Stalin dar nu au nicio pretenție față de bolșevicii de până în 1937. Moldovenii au alte pretenții.

Liberalii de acum atacă biserica cu un arsenal de noțiuni noi, liberale. Ei zic că biserica e o instituție veche, care nu răspunde noilor cerințe ale societății progresiste. Biserica discriminează homosexualismul, în timp ce toată comunitatea internațională îi susține pe homosexuali. Liberalii de acum ne fac să ne simțim prost pentru faptul că am avea ceva valori mai vechi.

Și totuși, când a fost adus Brâul Maicii Domnului în Moscova, s-au adunat să-l vadă peste 500 000 credincioși, fără mâncare gratuită, fără concerte, fără o campanie de manipulare în rețelele de socializare. Mult mai mulți credincioși decât au putut aduna vreodată liberalii moscoviți în toată campania lor de proteste.

UPDATE: Propaganda americană nu stă pe loc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: