[LIBIA] Democrații libieni profanează mormintele englezilor

Vorba moldovenilor: ce-ai cătat…

Era în Benghazi un cimitir al soldaților englezi căzuți în lupta cu fasciștii. Cimitirul a fost îngrijit în timpul conducerii „tiranului” Gaddafi, și a ajuns până în zilele noastre.

Dar în Februarie 2011, vântul schimbărilor a bătut și asupra acestei țări îndestulate, și democrații libieni, cu ajutorul comunității țărilor civilizate l-au răsturnat pe Gaddafi. Străinii au pus mâna pe petrol și pe apă, și își pregătesc armatele democratizatoare pentru noi binefaceri, în Siria de exemplu, dar democrații libieni s-au trezit în fața situației că n-au ce face.

Iar acum pentru lene nu le plătește nimeni. Și negrii care veniseră pe vremuri să muncească la negru (negri la negru), s-au terminat, adică au fost uciși de democrați.

Așadar, unii libieni au plecat în Siria, chit că cunosc limba, și au început să instaureze democrația și acolo. Eu nu-i învinuiesc, ei altceva decât să ucidă și să strige Allah Akbar, sau „Where is NATO, Where is UN?” nu pot.

Alții, mai patrioți, au rămas în țară, și se ocupă de mic business post revoluționar. Răpesc oameni, sau familii întregi și cer răscumpărare (sau îi vând în robie).

În timpul liber însă democrații mai lucrerază și pentru plăcerea sufletului. Iată bunăoară într-o zi de Duminică au plecat în cimitirul britanic despre care am zis la începutul articolului, și au început să doboare mormintele. Apoi au început să distrugă crucea… în fine, vedeți și singuri mai jos.

Cel mai interesant e că englezii au pus și ei umărul la răsturnarea lui Gaddafi.

Anunțuri

One Comment

  1. Posted 2 Martie, 2012 at 4:06 pm | Permalink | Răspunde

    Peste 1-2 ani cand or incepe a pieri de foame si nu or mai ave ce strica au sa inceapa a gandi de ce oare l-au omorat pe Gadafi…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: