Medicii fără granițe s-au săturat să participe la torturarea libienilor

Organizația internațională medicii fără granițe și-a întrerupt activitatea în închisorile libiene, pentru că reprezentanții noii puteri (democratice), care l-au răsturnat pe Muammar Gaddafi, continuă să tortureze deținuții. Cum au explicat medicii, ajutorul dat torționarilor întru pregătirea deținuților pentru noi torturi contrazice scopului organizației.

Se pare că democrații libieni au descoperit secretul prelungirii chinurilor deținuților – îi torturează, le vindecă rănile, după care iar îi torturează, după care iar le vindecă rănile… Iată cum trebuie să fii, ca să te îndestoiești cu statutul de prieten al occidentului. Și culmea culmilor e că Obama, ca și cum primul președinte afroamerican e și persoana care a pornit acest atac împotriva continentului african.

Cea mai mare greșeală a colonelului e că a permis să crească în țara-i asemenea monștri. El a plătit cu vârf și îndesat. Acuma poporul lui plătește faptul că atunci când a trebuit să lupte, el sta prin cafenele și făcea plajă. Nu zic de soldați. Soldații în orice țară neagresoare au rolul de a ține în loc agresorul cât timp poporul reușește să se mobilizeze, doar atât. Nu au scopul să învingă singuri agresorul. Doar că poporul a întârziat să se mobilizeze până când deja nu a mai rămas niciun soldat. Pentru asta va plăti plătește.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: