[RUSIA] Rachetele lui Medvedev

După cum am spus data trecută, Medvedev s-a umflat în pene și a anunțat despre noi manevre ale forțelor spațiale în legătură cu refuzul americanilor de a se mai socoti cu el.

Iată cam cum arată rachetele Rusiei din era lui Medvedev:

Vă dați seama că SUA deja a făcut în pantaloni cu cărămizi.

Aceste rachete gonflabile erau bune în timpul celui de-al doilea război mondial, când dușmanul avea la dispoziție doar informația din fotografiile aeriene. Acum însă e de ajuns îndrepți raza unui lazer industrial asupra unei rachete gonflabile, și peste o zi să te uiți dacă s-a desumflat sau nu.

Perioada de conducere a lui Medvedev este caracterizată prin distrugerea completă a capacității de apărare a Rusiei. SUA a testat această capacitate în războiul din Osetia în 2008.

Arsenalul nuclear în mare parte a fost distrus unilateral în urma înțelegerilor cu SUA, rachetele balistice au fost folosite pentru lansarea în spațiu a sateliților americani (iar în ultima vreme au fost foarte multe eșecuri, uzura și sabotajul și-au spus cuvântul), academiile militare au fost desființate, orășelele militare au fost pustiite (din câteva mii au rămas doar 3), forțele aeriene au fost desființate pentru că au fost constituite forțele cosmice (fără nici o bază, poate că-s formate doar din rachete gonflabile), cu alte cuvinte, e proastă treaba pentru ruși.

America și Europa intră în colaps economic, singura metodă testată de a redresa economiile în societatea de tip capitalist e războiul – se distruge tot ce s-a construit, și se eliberează spațiul pentru construții noi, iar datoriile țărilor capitaliste se șterg. America împinge tot mai tare Europa spre un nou război mondial, probabil va fi un conflict între musulmani și europeni, iar Rusia trebuie să fie iar gata de a oferi carne de tun, după principiul „să salvăm Europa”. Pentru asta, puterea ei militară trebuie distrusă, ca să fie cât mai multă carne. Ceea ce se și petrece.

2 Comments

 1. Posted 11 decembrie, 2011 at 10:08 am | Permalink | Răspunde

  da precis ca si-au distrus armele nucleare..

  • Badan Sergiu
   Posted 12 decembrie, 2011 at 11:50 am | Permalink | Răspunde

   Iti inteleg sarcasmul. Nu am zis ca si-au distrus toate armele nucleare, dar o buna parte – da. Si apoi, ce folos de ele daca nu pot fi folosite? O buna parte din purtatoarele de rachete au fost utilizate/distruse, si apoi, SUA a inconjurat rusia cu sisteme antiracheta (oficial – impotriva iranului). Ce folos de bombele nucleare daca ele pot fi folosite doar local?

One Trackback

 1. By Pericolul american sau pericolul rus? « Îhî! on 27 noiembrie, 2011 at 4:35 pm

  […] război nuclear, doar că în unul este criticată Rusia şi făcută responsabilă de dezastru, iar în celălalt – SUA. În ambele sunt folosite cam aceleaşi argumente şi acelaşi limbaj. Unul din ele ar fi că […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: