[LIBIA] Reuters confirmă luptele, au apărut tancurile lui Gaddafi

Luptele despre care eu vorbesc deja de două zile au fost confirmate de agenția pro-fascisto-natoistă Reuters. Mai mult – luptătorii libieni au tancuri, și după spusele mercenarilor – sunt o adevărată armată, bine organizată.

He said Zawiyah fighters had seen tanks and green flags, a symbol of support for Gaddafi, and had captured „mercenary” pro-Gaddafi fighters from sub-Saharan Africa. „It’s a real army,” bin Kora said of those he was facing as his brigade regrouped under a highway bridge.

http://www.reuters.com/article/2011/11/12/us-libya-clashes-idUSTRE7AB0HU20111112

Libia a avut parte de „Brest”-ul său, de „blocada Leningradului”, de „Stalingrad”-ul său, iar acum e timpul pentru eliberarea „Minskului”, „Pragii” și pentru căderea „Berlinului”.

Rebelii panichează. Armatele lui Gaddafi apar de nicăieri, atacă și dispar.

http://warsonline.info/liviya/v-livii-neozhidanno-dlya-pns-poyavilas-armiya-kaddafi.html

Câteva lucruri vreau să menționez:

1. Tancurile. Gaddafi nu le-a folosit în lupta de pe malul mării, ci le-a ascuns pentru ocazii speciale. Acum le-a scos. Dacă ducea lupta în Tripoli până la urmă, numărul victimelor bombardamentelor „umanitare” era să fie de câteva ori mai mare. El s-a retras în pustiu, acolo avioanele fasciștilor ajung mai greu.

2. Libia nu a fost ajutată de nicio țară. A ținut piept de una singură agresiunii celor mai puternice armate din lume. Dacă URSS a avut ajutorul Angliei și SUAN, iar Vietnamul și Coreea de Nord au avut parte de suportul URSS, Libia a fost trădată de aproape toate puterile, în afară de oamenii simpli care ține pumnii pentru libieni.

3. Va fi un nou Nurenberg, iar ONU se va dezintegra, pentru că nu a fost în stare să-și îndeplinească funcția (păstrarea păcii în lume).

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: