[LIBIA] Premiul căruia nu i-a fost să fie, ipocrizia occidentului.

Iese la iveală, stimați prieteni, că pe 4 ianuarie 2011, la a 16 sesiune generală ONU, consiliul ONU pentru drepturile omului a anunțat o hotărâre „de a premia pe colonelul Muammar Gaddafi și Jamahiria Libiană pentru realizări remarcabile în domeniul respectării drepturilor omului”. Cu un discurs de laudă în favoarea acestei decizii a venit însuși Pan Gi Mun. Asta nu miră deloc. „Câteva comisii care au fost la fața locului, – se spune în raport, – au remarcat univoc aderența conducerii țării față de protejarea și respectarea drepturilor omului.

Dovezi în acest sens au fost adunate atât de multe, încât timpul regulamentar rezervat pentru enumerarea lor nu ajunge pentru a le citi de la tribună”.

În anexa la raport sunt indicate țările care susțin inițiativa consiliului pentru premierea colonelului și a Jamahiriei Libiene: Danemarca, China, Olanda, Italia, Mauritania, Slovenia, Nicaragua, Rusia, Spania, Indonezia, Suedia, Norvegia, Ecuador, Ungaria, Republica Sud Africană, Filipine, Insulele Maldive, Chile, Singapore, Germania, Australia, Kazahstan, Letonia, Angola, Nigeria, Congo, Burundi, Zambia, Ruanda, Burkina-Faso, Senegal, Cote-d’Ivoire, Jibuti, Zimbabwe.

În conformitate cu hotărârea luată la sesiune, ceremonia de înmânare a premiului a fost programată pentru ultima decadă a lunii martie, dar nu a avut loc. Din cauza necesității fierbinți a SUA, Franței, Marii Britanii de a „proteja populația pașnică a Libiei”, dorința căreia de a „înlătura tiranul” a fost susținută de aceleași Danemarca, Olanda, Italia, Suedia, Spania, Norvegia, Germania și Australia, care în ultimul moment s-au răzgândit să-l mai decoreze pe „dictatorul sângeros”, care și-a permis – câtă cruzime – „să bombardeze cu avioanele protestele pașnice”.

Erau să fie dați în vileag de Rusia, care la începutul evenimentelor a zis că satelitele ei nu au fixat bombardamente din avioane în Libia, și nici bombardarea populației civile. Dar situația a fost luată sub control de bravii civilizați.

http://putnik1.livejournal.com/1412343.html

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: