[LIBIA] Situația din 4 noiembrie 2011

Rebelii au declarat toate conturile bancare nule. Acum zic că toți foștii titulari de conturi bancare vor primi câte 300$ și nu mai mult. Toate datele despre conturile bancare au fost „pierdute”.

În tripoli o femeie s-a apropiat de un punct de control rebel, cu „mâncare”. Rebelii au mâncat și s-au otrăvit (ca niște șobolani ce sunt).

În Tripoli a fost asediat aeroportul. Se știe despre 142 rebeli morți, iar aeroportul e mistuit de flăcări. Se pune în practică strategia noului lider libian – Seif ul Islam, care a zis că în primul rând trebuie distrusă infrastructura cu ajutorul căreia rebelii fură bani din țară – aeropoartele și instalațiile de procesare a petrolului.

Libia ar fi putut salva Grecia de la faliment. Era vorba de un proiect grandios de captare a energiei solare, și transportarea ei în Europa prin Grecia.

Și dacă voi vă atârnați cu neîncredere față de informațiile precum că rebelii ar fi fost forțe Al Quaeda, iată un articol cu poze ale rebelilor care poartă flagul Al Quaeda. E oficial domnilor – SUA e împreună cu Al Quaeda.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: