[LIBIA] Democrații libieni uită uneori să aplice focul de control

S-a întâmplat că niște democrați libieni au ucis un om în stradă. Omul totuși a supraviețuit și a fost internat în spital. Când democrații libieni au aflat despre asta, s-au pornit la spital să-l omoare – ca acela să nu poată povesti ce s-a întâmplat cu el. Acolo s-a iscat un scandal cu alți democrați libieni, și în urma unui schimb de focuri au murit doi oameni, iar alți doi oameni au făcut atac de cord de la sperietură și la fel au murit. 7 oameni au fost grav răniți.

Pesemne americanii nu i-au învățat pe democrații libieni, că atunci când democratizează pe cineva, trebuie să aplice focul de control în cap, în spiritul tradiției democratice occidentale.

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/africaandindianocean/libya/8860684/Libya-revolutionaries-turn-on-each-other-as-fears-grow-for-law-and-order.html?utm_medium=facebook&utm_source=NNG

Ieri ziceam că democrații libieni au deshumat rămășițele nepoților lui Gaddafi și au jucat fotbal cu capetele acestora. Democrații din Sirte merg și mai departe: ei au profanat mormintele părinților lui Gaddafi, și le vor licita pe internet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: