[LIBIA] Șobolanii spun că Gaddafi ar fi fost capturat/omorât

Se vede că treburile rebelilor nu merg prea bine, și lansează diferite zvonuri pentru ași ridica moralul. Mai ales că spre surpriza lor, în Tripoli a apărut armata tribului Tubu, cu o zi înainte de al doilea val al protestelor libienilor împotriva jugului occidental (programat pe mâine).

S-a bucurat și Medvedev, spunând că poporul trebuie să hotărască soarta lui Muammar. De când un președinte respectabil devine portavocea teroriștilor?

Aici merge feedul știrilor despre această „capturare”: http://www.guardian.co.uk/world/middle-east-live/2011/oct/20/syria-libya-middle-east-unrest-live

De la mine: dacă era adevărat, rebelii demult puneau pe internet imagini de pe telefonul mobil, și conducătorii CNT demult confirmau moartea dușmanului lor. Cel mai probabil că vor să-l facă pe Muammar să iasă cu o declarație ca să demonstreze că-i viu (pentru a detecta locația sa). Presa occidentală l-a ucis pe Hamis de 12 ori de la începutul rebeliunii (de 2 ori pe lună), l-a arestat pe Seif în Tripoli, l-a arestat pe Musa Ibrahim de câteva ori, și nu a fost trasă la răspundere măcar odată pentru toate aceste minciuni. Dar vor răspunde.

Reclame

4 Comments

 1. Posted 20 octombrie, 2011 at 5:44 pm | Permalink | Răspunde

  Daca au reusit sa-l asasineze pe Gaddafi,adevarul este ca a murit ca un EROU – un adevarat MARTIR pentru tot poporul libian !…de moment se tot contrazic stirile ba ca a fost bombardat de NATO convoiul cu care incerca sa fuga (nu prea-l vad pe Gaddafi sa fuga),ba ca l-au asasinat „sobolanii”…acum se pare ca noul guvern de sobolani cere Algeriei predarea membrilor familiei Gaddafi care s-au refugiat in aceasta tara…Sergiu, poate gasesti ceva noutati din susrse independente ca de moment nu vad decat „manipuladorii”…ce zici de batalia din Grecia de astazi??..

  • Badan Sergiu
   Posted 20 octombrie, 2011 at 6:10 pm | Permalink | Răspunde

   E o dezinformare pentru a ascunde vestea despre uciderea leaderului tribului Warfalla – Șeihul Al-Ahwal, în casa sa, 12 gloanțe. El era un bătrân de 80 ani, care niciodată nu folosise arma.

   Data trecută când NATO a omorât pe fiul și nepoții lui Gaddafi, spre dimineață îl capturase-ră pe Bin Laden, pentru a acoperi aceasta crima.

 2. Posted 20 octombrie, 2011 at 6:36 pm | Permalink | Răspunde

  ..uite si tu ce fotografie de „revolutionari”…acum au iesit din dulap daca te uiti la bocancii recent facuti cu crema si la imbracamintea noua…nu prea cred ca sunt cu adevarat razboinici..poate sobolani dupa cum vezi in link-ul de mai jos :
  Celebración en simbólica plaza

  • Badan Sergiu
   Posted 20 octombrie, 2011 at 6:55 pm | Permalink | Răspunde

   Salut de la Gaddafi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: