[LIBIA][VIDEO][18+] NATO protejează copiii (doar pentru nervii tari)

E timpul ca națiunea să-și cunoască eroii.

Iată cum rebelii protejează civilii în Sirte, sub acoperirea bombelor NATO. Să vă aduceți aminte de asta atunci când Obama, sau Cameron, sau Sarcozy va declara triumfător că a apărat civilii în Libia.

În această primăvară jurnaliștii au fost duși la un spital din Tripoli să vadă un copilaș rănit de bombele NATO. Atunci un jurnalist a zis că un doctor i-a transmis o foiță în care a scris că copilul nu a fost victima bombelor NATO ci a unui accident rutier. Toți au zis: ce regim minciunos.

Acum aceste vătămări nu pot fi trecute pe seama unui accident auto. Criminalii sunt rebelii susținuți de NATO și de toată lumea civilizată. Ei omoară genocidează populația Libiei și în special din orașul Sirte, unde locuiește tribul Gaddafa, și după cum se vede în video, copilăria pentru ei nu-i ceva sfânt.

Reclame

2 Trackbacks

  1. […] Badan Blog Mai mult decat de critica celor destepti ma tem de lauda prostilor. Sări la conţinut Personal « [LIBIA][VIDEO][18+] NATO protejează copiii (doar pentru nervii tari) […]

  2. By [LIBIA] Confesiunile unui liberal « Badan Blog on 11 Octombrie, 2011 at 6:18 pm

    […] exemplar din inteligențimea liberală s-a referit la articolul despre un copil rănit de rebeli/nato. Acest om îndreptățește aceste acte de barbarism săvârșite de nato și rebelii săi. Eu n-am […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: