[LIBIA] Touaregii au provocat daune tancurilor cnt

Ieri aviația NATO a fost mobilizată în regim de urgență pentru că 35 tancuri și TB-uri aparținând mercenarilor au fost distruse.

S-a adeverit că tehnica a fost distrusă folosind mine de producție franceză. Touaregii s-au apropiat de tancuri, le-au minat, și s-au retras, în timp ce soldații ntc trăgeau o beție. Peste jumate de oră tancurile au sărit în aer.

La fel ieri a fost omorât în casa sa un judecător din Tripoli – Murat Alraubi, care a fost de acord să judece ofițerii armatei libiene la cererea cnt. Niciun alt membru al familiei sale nu a fost omorât sau rănit. Evenimentul s-a produs în zona Bin Ashur, considerată de șobolani ca fiind cea mai sigură.

Anunțuri

One Comment

  1. Posted 9 Octombrie, 2011 at 11:51 am | Permalink | Răspunde

    ….Tancuri romanesti……..In hala de montaj a Uzinei Mecanince Bucuresti UMB stau alaturi unul langa altul tatal si fiul . Daca primul e 100 romanesc la Bizon au participat prin a 96 si francezii cu imbunatatiri asa ca i s-a adaugat M de la modernizare. . .De la infiintare pana in prezent UMB a produs tancuri doar pentru Armata Romana care are in dotare in jur de 300 astfel de modele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: