[LIBIA] Situația din 27 09 2011

Teroriștii NATO zic că au găsit un mormânt comun cu oasele a peste 1000 deținuți uciși de regimul lui Gaddafi în 1996. Nu zic, dacă regimul lui Gaddafi ar fi făcut execuții în masă, președintele rebelilor – Abdul Jalil trebuie să cunoască acest lucru, pentru că pe fiecare ordin de execuție ar trebui să fie semnătura dumisale (el aflându-se în postul de ministru al justiției la acel moment). Doar că aici avem clar o tentativă de manipulare – oasele sunt de animale, nu de oameni. Apreciați și voi – oamenii nu au așa oase mari:

Oase de animale, date drept oase de oameni

Oase de animale, date drept oase de oameni

De fapt, probabil că Gaddafi deținea în taină niște giganți în închisorile sale, și i-a omorât, dar eu prefer să cred că rebelii fac săpături arheologice în spatele abatorului.

În rest:

Sâmbătă și Duminică americanii au nivelat cu pământul câteva cartiere din Sirte. Din cauza prafului nu se vedea nimic în rază de 100 metri. Multe femei și copii s-au adăpostit în școală ca să nu fie ucise. Școala a fost bombardată în primul rând. Rebelii au intrat și ei în oraș, dar au fost alungați. Oricum, toate agențiile de știri au anunțat că Sirte a fost ocupat.

Tot sâmbătă partizanii au distrus o corabie franceză plină cu armament în Tripoli. Stâlpul de fum a acoperit tot orașul.

Gaddafi a apărut înarmat în fața soldaților, asta le-a ridicat moralul.

Se zice că Derna, cuibul teroriștilor Al Quaeda rebeli – a devenit verde.

Celebrul jurnalist francez care operează sub pseudonimul Allain Jules a spus că urmează să aibă loc câteva surprize în Tripoli și Benghazi.

În rest, dacă în Mai occidentalii au spus că au distrus 80% din efectivul forțelor armate ale lui Gaddafi, rezultă că acum ei luptă strict împotriva populației civile. Să nu uităm că acești escroci internaționali se află în Libia sub pretextul protejării populației civile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: