[LIBIA] Protest anti-mulatru la Washington

După cum se vede, majoritatea protestatarilor sunt negri, sau afro-americani. Cu alte cuvinte, electoratul de bază a mulatrului de la casa albă. Iar mulatrul tare se vrea în al doilea mandat.

===========================

Între timp in Libia. Mulți tuaregi revin în țară din Algeria. Ei au plecat atunci când rebelii au început să le taie capurile. Au plecat cu soțiile și copiii. S-au întors singuri, și înarmați până în dinți.

Din țările vecine vin mulți voluntari, care înțeleg că acest război e unul de colonializare definitivă a africii. Se vorbește de 50 mii de voluntari.

NATO în ultimele două zile nu a bombardat Bani Valid-ul. Rebelii au fost înfrânți a câta oară la intrarea în oraș. Pe postul de radio din Bani Valid se translează mesaje încurajatoare.

Sirte se ține și el, au venit mulți voluntari din tribul Gaddafa (unul din cele mai numeroase triburi din Libia).

Piticul Bruni zice că a aterizat în Tripoli. Îi place să privească ruinele și să tragă în piept fum de carne arsă.

Bravul colonel continuă lupta. El a devenit deja simbolul luptei anti-colonialism din Africa. Dacă nu se întâmpla războiul, mulți nici nu aveau să afle de el. NATO a deschis cutia pandorei atrăgând atenția omenirii spre Gaddafi. Acum toată lumea a văzut că se poate de luptat împotriva celei mai mari mașinării a morții. Lumea a văzut adevărata față a organizațiilor gen NATO, UE, ONU. Gaddafi i-a obligat să-și dea arama pe față. E una din victoriile sale.

A făcut multe greșeli – și-a oprit programul nuclear, s-a pus bine cu occidentalii, a recunoscut greșeli pe care nu le-a făcut. Bătrânul era naiv, credea că toți sunt la fel de cinstiți ca el. Primise pentru asta niște garanții cum că nu vor mai fi aplicate penalizări împotriva țării sale, iar Italia a promis solemn că nu va mai ataca niciodată Libia. Acum toată lumea a văzut valoarea garanțiilor occidentalilor. Iar eu nu trebuie să umblu mult după argumente când încerc să-i arăt cuiva că occidentul e rău și putred.

Lupta bătrânului colonel încă nu s-a sfârșit. Iar moartea îi va veni doar după ce va fi câștigat războiul. Cum se zice – dacă pacientul vrea să trăiască, medicina nu mai poate face nimic.

Reclame

One Comment

  1. Posted 16 Septembrie, 2011 at 10:33 pm | Permalink | Răspunde

    ..oare de ce nu am gasit acest blog pana acum???…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: