[LIBIA] Situația din Libia, septembrie 02 2011

1. E oficial. Comandantul suprem al teroriștilor NATO din Tripoli e terorist declarat, membru Al Quaeda, recrut CIA – Abdelhakim Belhadj. Al Jazeera a făcut deja un interviu, cu o muzică epică pe fundal:

În fine, Al Jazeera e cunoscută prin faptul că transmite mesajele Al Quaeda.

2. CIA a recrutat călăi pentru populația din Tripoli din Afghanistan. Cine vorbește despre faptul că SUA/NATO luptă împotriva căruiva terorism, greșește.

CIA recruits 1,500 from Mazar-e-Sharif to fight in Libya – nation.com.pk

3. NATO supune bombardamentelor masive orașele rămase încă libere de teroriști. Deja de 5 zile orașul Sirte e bombardat non-stop. Oamenii nu pot să scoată răniții din ruine, pentru că avioanele și helicopterele NATO bombardează tot ce mișcă. Două zile în urmă NATO a bombardat o mulțime de oameni care au ieșit să se roage cu ocazia încheierii Ramadanului. NATO a aruncat mai multe bombe în mijlocul mulțimii și a omorât mai mult de 500 oameni.

4. Rezistența e încă puternică. Împotriva rebelilor vin și luptă negrii din Libia. De fugit ei nu pot să fugă, Libia e țara lor. Dar nici să fie sacrificați sub urlete Allah Akbar nu vor. Pentru Jamahirie încă nu-i totul pierdut.

5. Fondurile blocate ale Libiei se pare că nu mai sunt. E vorba de 300 miliarde de dolari. Acum în Paris s-au întâlnit „prietenii libiei” să discute cum să împartă avuția țării sacrificate. CNT va primi maximum 15 miliarde din cele 300 miliarde blocate. Se pare că Libia va primi acești bani ca împrumut de la FMI. Iar noi știm ce înseamnă asta.

One Trackback

  1. […] din închisoare, în schimbul promisiunii cu mâna pe inimă de a nu mai omorâ libieni, pe Belhadj împreună cu 200 islamiști. Acum acest lider Al Quaeda e partenerul NATO în genocidarea […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: