[LIBIA] De ce NATO omoară negrii

Oamenii care urmăresc situația din Libia observă că în ultima vreme apar tot mai multe informații despre omorul în masă a negrilor în Libia.

Libia e o țară africană, iar în Africa după cum știm trăiesc și negri. Chiar dacă pe litoralul libian trăiesc în mare parte arabi și beduini, sudul țării e populat de negri. Mai sunt și imigranți negri din alte țări africane – nu trebuie să uităm că înainte de război, Libia era considerată „Elveția Africii”, având cel mai mare nivel de trai din Africa. Evident că nivelul înalt de trai a atras mulți imigranți din țări sărace.

În timpul lui Gaddafi nu erau conflicte între rase, mai mult, Gaddafi a condamnat în Cartea Verde atrocitățile săvârșite împotriva negrilor. http://www.mathaba.net/gci/theory/gb3.htm#BLACK

În armata libiană slujeau și negri, din raioanele de sud, dar mai slujeau și cetățeni din alte state, de exemplu din Chad. Asta nu înseamnă că ei erau mercenari. Cum nu sunt mercenari nici cetățenii neamericani din armata americană, sau cetățenii străini din legiunea internațională. Acești soldați erau anume ceea ce erau – soldați ai armatei libiene.

Cu alte cuvinte, statutul soldaților negri în armata libiană e unul – angajați la stat.

Omorârea negrilor a început încă în februarie, când rebelii au început vânătoarea de negri în Benghazi, și îi prezentau drept „mercenari de-ai lui Gaddafi”. Singura dovadă în acest sens era culoarea pielii lor. Acești negri erau executați, iar rebelii filmau cu telefonul mobil aceste execuții și le puneau pe Internet. Jumate din filmele puse de rebeli conțin imagini de la execuțiile negrilor.

După o lună nu s-a mai vorbit despre asta. Pentru că rebelii au reușit să omoare toți negrii care nu au reușit să fugă din Benghazi (oraș curat de negri).

Acum iar s-a pornit un val de știri despre execuțiile negrilor în plină stradă, deja în Tripoli. Iar au început a vorbi despre „mercenarii lui Gaddafi”. Sub ochii reporterilor, negrii duși în spatele unei clădiri, după care rebelii se întorc singuri. Presa internațională, din zel de umanitate, tace despre genocidul negrilor din Tripoli.

Negri înainte de execuție

Negri înainte de execuție

În ultima poză se vede că oamenii executați au mâinile legate, ceea ce înseamnă că nu au murit în luptă, ci executați cu sânge rece. Executarea prizonierilor în sine e o crimă de război, dar asta-i o crimă – de aceea care trebuie crimă. În restul imaginilor veți vedea că necătând la urmele de sânge și lovituri – hainele negrilor sunt curate.

Negri executați

Negri executați

Cu alte cuvinte – este un ordin de omorâre a negrilor. Ordinul e foarte serios, odată ce e nevoie să se distragă de la lupte pentru îndeplinirea lui. Pentru ce?

Există o ipoteză potrivit căreai comandatarii nu sunt interesați de o situație stabilă în Libia de după război, și ei doresc foarte mult ca Africa neagră să nu mai aibă treabă cu Libia niciodată. Colonelul a contribuit foarte mult la prosperarea africii, câștigând respectul întregului continent, și lovind în interesele occidentului. Comandatarii acestor crime vor să se asigure că asta nu se va mai repeta. Ei au nevoie de un guvern al Libiei care să nu se bucure de niciun suport – și în primul rând – nici de la vecinii săi. Iar nimicirea populației negre e în stare să rezolve această sarcină. Chiar – să tai negrii în Africa doar pentru faptul că-s negri – asta-i ideie!

Obama devine primul președinte NEGRU american care atacă o țară AFRICANĂ, și care dă comanda ca populația NEAGRĂ din această țară să fie nimicită în primul rând.

via el-murid.livejournal.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: