[VIDEO][FOTO] NATO a omorât un sat întreg. 85 morți (33 copii, 32 femei și 20 bărbați)

Aviația NATO a bombardat orașul Maer, satelit al Zlitenului, Libia.

Musa Ibrahim a spus jurnaliștilor că bombardamentul a făcut 85 victime – 33 copii, 32 femei și 20 bărbați – 12 familii au murit complet.

Acest bombardament a fost efectuat după o metodă nouă: la ora 23:00 avioanele au aruncat câteva bombe în sat. Oamenii, obișnuiți cu faptul că după bombardamente se lasă liniște s-au întors în casele lor și au adormit. După asta satul a fost supus unui bombardament intensiv.

La întrebarea de ce NATO a avut asemenea pretenții către acest sătuc, reprezentantul guvernului libian a spus că în ziua precedentă voluntarii din acest sătuc de două ori au oprit tentativele rebelilor de a intra în oraș dinspre sud.

Unul din reporterii occidentali l-au învinuit pe Ibrahim de „exagerare”, spunând că secretarul de presă NATO a spus categoric că Maer nu a fost bombardat, iar Libia „nu are nicio dovadă împotrivă”. În mod surprinzător, Musa a propus tuturor celor prezenți să meargă imediat la locul atacului. Nu toți au fost de acord, dar cei care au mers, au văzut cu ochii lor cum arată „zeci de corpuri carbonate de copii cu vârste cuprinse între 2 și 10 ani”, și mulți copii și femei „aflați la reanimare după acest atac.”

După așa o prezentare în presa occidentală au început să apară reportaje scurte, scrise atent, despre faptul că „omorul în masă a poporului libian probabil că nu-i născocit”, și centrul de presă NATO a trebuit să reacționeze imediat. Colonelul Roland Lavua a adunat jurnaliștii la ora 1 de noapte (ceea ce vorbește de la sine), și a început să-i convingă agitat că „au fost atacate doar obiecte din structura militară din Zlitan și din împrejurimi”. Și odată ce „oamenii din unele sate îi încurcă pe rebeli să apere populația civilă, ei devin automat obiecte din structura militară, și respectiv – ținte legitime”. La întrebarea directă despre cum poate fi explicată prezența trupurilor de copii, a urmat acest răspuns: „NATO depune eforturi pentru a minimiza dauna adusă persoanelor civile. De aceea eu mă îndoiesc că acești copii ar fi murit de la bombele noastre. În afară de asta, oricum ar fi fost, noi suntem ofensați de faptul că regimul lui Gaddafi folosește asemenea cazuri pentru propagandă de război. De aceea vă rog pe toți să nu speculați cu fapte de acest gen pentru că nu-i etic”.

Amintesc că NATO bombardează deja a cincea lună orașele libiene, cu scopul protecției populației civile.

Imaginile și video de mai jos sunt pentru oamenii cu nervii tari.

One Comment

  1. Johnny
    Posted 15 august, 2011 at 1:11 pm | Permalink | Răspunde

    Franta si America 2 tari care se cred importanete….si care omoara oameni nevinovati.pentru petrolul Libiei

One Trackback

  1. […] video se văd minciunile oficialilor NATO despre crimele săvârșite de această grupare în Zliten. Oficialii occidentali zic că au bombardat o unitate militară, dar în video se vede […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: