[LIBIA] Obama încearcă tertipurile lui Clinton

Pentagonul a cerut suplinirea bugetului său cu încă 5 miliarde USD, pentru a acoperi cheltuielile cu Libia.

Amintesc că mai devreme, laureatul premiului Nobel pentru pace, primul președinte afro-american al americii care să atace o țară africană – barak obama – a zis că ceea ce-i în Libia nu-i război, pentru că nu mor și nu sunt supuși pericolului soldații americani, pentru că primitivii din Libia nu au arcuri și praștii destul de puternice pentru a atinge cele mai sofisticate avioane americane.

Prin asta el încerca să argumenteze că nu încalcă legea americană, care obligă președintele să-și ceară voie de la congres pentru a porni un război, în termen de maxim 60 zile de la începerea conflictului. Ei bine, președintele american bill clinton, acela care s-a perepehnit în cabinetul oval cu monica lewinsky, a încălcat și el rezoluția care prevedea că președintele trebuie să-și ceară voie de la congres – atunci când a pornit războiul din Yugoslavia. Bill Clinton a zis atunci: Eu nu am avut acordul congresului – doar congresul a finanțat războiul, astfel eu am înțeles că nimeni n-are nimic împotrivă.

A vrut și Obama să primească bani, după care să zică: „Blin, dar eu de unde să știu că voi nu ați fost de acord? De ce m-ați finanțat dară?”

Între timp, poporul libian s-a strâns în jurul liderului său, și se pregătește de invazia pe uscat a „democratizatorilor” eliberatori. Colonelul Muammar a împărțit 1.2 milioane de automate Kalashnikov (dacă ar fi fost un tiran urât de popor nu cred că ar fi mers la așa un pas). Iată ce-i așteaptă pe „civilizați”, la fel ca și pe „șobolani”:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: