[LIBIA] De ziua lui Moammar Gaddafi

Ieri a fost ziua de naștere a lui Muammar Gaddafi, omul vânat de miile de bombe „umanitare” aruncate de țările civilizate asupra Libiei. Îi urez mulți ani înainte.

Chiar de ziua lui, Gaddafi a umilit de două ori occidentul – odată prin postul public de radio, a doua oară a ieșit singur la ruinele complexului locativ bombardat de nenumărate ori de „civilizați”. Citind discursul lui i-am invidiat pe libieni. Mâine dacă voi traduce discursul veți înțelege de ce.

2 Comments

 1. Posted 23 Iunie, 2011 at 6:45 am | Permalink | Răspunde

  Daca tot ii invidiezi tu pe libieni, nu ai vrea matale sa pleci acolo degraba? Iata ca se gaseste unul care sta la caldurica in Romania si stie mai bine decat chinuitii din Libia.

  • Badan Sergiu
   Posted 23 Iunie, 2011 at 7:42 am | Permalink | Răspunde

   Eu rămân acolo unde m-am născut, chiar dacă în Libia e mai bine.
   Chinuiții despre care vorbești își filmează crimele cu telefoane mobile performante (https://badan.wordpress.com/2011/06/22/18-libia-video-dovezi-grafice-ale-crimelor-savarsite-de-partenerii-nato-in-libia/), au acces la internet să pună video pe youtube, se plimbă cu jeepuri Toyota, și trag din arme scumpe.
   Faptul că sunt în altă țară nu poate să mă oprească să critic intervenția străină într-o țară independentă, mai ales că faptul că americanii sunt în altă țară nu-i oprește să verse sângele a sute de oameni.

One Trackback

 1. […] Badan Blog Mai mult decat de critica celor destepti ma tem de lauda prostilor. Sări la conţinut Personal « [LIBIA] De ziua lui Moammar Gaddafi […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: