De ce vacile americane au găuri cu plastic în burtă

Am văzut într-un film o vacă într-o fermă americană, cu o gaură în burtă, şi cu ceva plastic în acea gaură. Am crezut că-i bolnavă, apoi că e un experiment, de genul celui făcut de Pavlov.

Mare mi-a fost mirarea când am aflat că majoritatea vacilor din fermele americane au asemenea găuri. Iată nişte materiale video:

Ca să vedeţi ce apuşoară toarnă pe urechi: cică găurile-s pentru a fi mai puţine emisii de gaz metan. Publicul american înghite, publicului nostru nici nu-i vine a crede că aşa ceva e posibil.

Iată şi aici nişte luptători cu încălzirea globală:

Explicaţia e mult mai simplă. Nu are treabă cu gazele metan. Vedeţi, vacile nu-s porci, îs mai pretenţioase la mâncare. Ele nu mănâncă porumb, pentru că în evoluţia lor încă nu s-au învăţat să-l mănânce. Cercetătorii occidentali, iubitori de animale (bine gătite) au inventat că pot turna mâncarea direct în stomac.

Chiar nu înţelegeam cum era posibil să apară boala vacii nebune? Adica, cum au ajuns ei să convingă o vacă să mănânce resturile de la alte vaci moarte? Mi-am adus aminte şi bancul cum cineva voia să cumpere ochelari verzi pentru vaca lui, ca să o poată hrăni cu ce va vrea el.

Iar voi, continuaţi să-mi lăudaţi înaltele standarte occidentale. Auzi, agricultură la standarte europene. Europenii ne spun că produsele noastre agricole nu corespund standartelor. Da, şi continuaţi să-i pupaţi în fund, şi să vă aliniaţi tuturor standartelor lor, şi să vă culcaţi cu ei. Mâine poimâine vă vor face şi vouă găuri, dacă nu le vor ajunge.

Reclame

2 Comments

  1. sa te iau...
    Posted 16 mai, 2010 at 11:55 pm | Permalink | Răspunde

    ideea este ca noi suntem deficitari la toate capitolele comparativ cu UE….deci pana nu vom dovedi si cu fapte nu numai cu impresii si orgolii ca putem face ceva bun cu adevarat nu avem decat sa-i pupam in fund pe aia care sunt peste noi la cam toate capitolele si de ce nu sa invatam de la ei pt ca sunt convins ca avem mult mai multe lucruri pozitive de invatat decat cele negative sau exceptii….pana atunci puneti mana la treaba si mintea de asemenea si dovediti ca puteti prin faptele si realizarile voastre…adios!!!

    • Posted 10 noiembrie, 2010 at 8:35 pm | Permalink | Răspunde

      baietica esti un mare imbecil, ce inseamna sa te iau, unde, la munte, la mare respectiv la mata, unde?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: