Femeile au avort spontan din cauza vaccinelor A/H1N1

Pe blogul clubului femeilor care vor naste in iunie 2010, au fost raportate o sumedenie de cazuri de avort spontan în urma vaccinării împotriva virusului de gripă, numită porcină.

Pagina era aici: http://community.babycenter.com/post/a17775995/miscarriage_after_h1n1_vaccine

Între timp a fost ştearsă. O găsiţi pe google cache:

http://209.85.129.132/search?q=cache:faa6dJ1KDqcJ:community.babycenter.com/post/a17775995/miscarriage_after_h1n1_vaccine+http://community.babycenter.com/post/a17775995/miscarriage_after_h1n1_vaccine&cd=3&hl=mo&ct=clnk&gl=md&client=firefox-a

O mică compilare a comentariilor o găsiţi aici.

Pe scurt – vaccina şi sarcina nu se îmbină bine. Nici cu fertilitatea.

Acum, atenţie: Principalul sponsor al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS): Rockefeller. De pe Wikipedia:

The WHO is financed by contributions from member states and from donors. In recent years, the WHO’s work has involved more collaboration; there are currently around 80 such partnerships with NGOs and the pharmaceutical industry, as well as with foundations such as the Bill and Melinda Gates Foundation and the Rockefeller Foundation.

Vreţi să vedeţi ce vorbeşte Rockefeller despre faptul că pământul este suprapopulat? Direct de la tribuna ONU:

Pentru cei care nu înţeleg engleza (în rusă): urmăriţi aici.

Pentru cei care vor ideea pe scurt:

Pământul e suprapopulat. Creşterea speranţei de viaţă şi progresul în medicină a dus la aceea că pământul va deveni suprapopulat în 2020. ONU trebuie să ia măsuri ca asta să nu aibă loc.

Aţi lua în gură o pastilă de la un om care vă spune că:  sunteţi în plus pe lumea asta? Că reprezentaţi un pericol pentru „biosfera în care noi trăim”? Că-i răsuflaţi aerul şi-i beţi apa?

Ah, sau voi credeţi că el se referea la africani şi chinezi, iar voi sunteţi cumva mai speciali?

Adică, credeţi că un om care zice sus şi tare, de la tribuna ONU, că pământul este suprapopulat şi trebuie de luat măsuri la cel mai înalt nivel, va face o vaccină pentru salvarea omenirii (4,6 miliarde de doze)? Chiar credeţi asta? Dacă da, mă mir că aţi mai rămas să citiţi acest articol, pentru că veţi fi având treburi mult mai importante de făcut – să urmăriţi un meci de fotbal, sau să beţi nişte bere, cu nişte pulpe de găină, care a fost dată de Dumnezeu pentru ca noi să o mâncăm.

Iar pentru restul, care parcă m-ar crede dar parcă nu, şi nu ar vrea să rişte cumva şi să nu se vaccineze: bine, să admitem că vaccina într-adevăr combate pe un an de zile aşa o problemă mare precum e gripa (peste un an iarăşi vor vrea să vă vaccineze – atunci va fi gripa bovină, pe rând veţi învăţa toate animalele). Să zicem că, în ciuda faptului că conţine mercur, antifriz, formalhedrid (de fapt, e greşit spus, formalhedrid-ul e formalina în formă gazoasă, dar desigur, hai să-l numim formalhedrid, ca să nu afle oamenii că îşi injectează formalină, ca nişte cadavre), în ciuda acestor componente care distrug complet imunitatea şi sănătatea, vaccina, vă va proteja de o asemenea problemă gravă precum e gripa. Întrebarea mea este: Nu-i mai sigur să fiţi voi într-un mediu de oameni vaccinaţi, care şi-au distrus sănătatea doar ca să nu vă infecteze pe voi? Iar voi să nu vă vaccinaţi? Doar, dacă toţi se vor vaccina, practic nu va avea cine să vă transmită infecţia. Acum vi-i clar de ce politicienii şi copiii lor nu se vaccinează? Şi nici nu se tem?

Şi încă un lucru. Acei care au avut deja gripa porcină – ei la fel se vor vaccina nu-i aşa? Cu toate că, după toate canoanele medicinei, ei au avut parte de cea mai bună vaccină – virusul în stare pură. Cum se explică că aceşti oameni tot vor fi vaccinaţi? Nu aştept răspunsuri – acestea-s doar nişte întrebări retorice.

Sa va spun un mic mare secret? Din cauza alcoolului mor mai mulţi oameni decât de orice gripă. În Republica Moldova:

Anul Nr. total de cazuri mortale asociate cu consumul excesiv de alcool
1991 4429
1992 4040
1993 4027
1994 5085
1995 5230
1996 5260
1997 4642
1998 4373
1999 4436
2000 4690
2001 4870
2002 5035
2003 5181
2004 5460
2005 5959
2006 5717
2007 5717

Acestea tot îs din statistici realizate pentru OMS. Au nevoie să li se raporteze permanent despre cum decurge politica de depopulare, de salvarea a „biosferei în care noi trăim”.

Iar în Romania, 33 mii de oameni mor anual din cauza bolilor cauzate de fumat.

Desigur, acestea-s nişte cifre minuscule pe lângă numărul morţilor de gripă zisă porcină – în Moldova au decedat tocmai 5 persoane!!! Trebuie urgent de imunizat populaţia, de cumpărat 400 mii de doze, iar tabacul şi alcoolul pot să mai stea prin vitrine – e nedemocratic să le interzicem, şi apoi, câte 50 grame de alcool chiar sunt bune pentru sănătate – au spus-o cercetătorii britanici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: