Tot ce trebuie să știi despre gripa porcină

Cui și pentru ce îi trebuie pandemia globală
Pe 26 septembrie în Internet a apărut adresarea video a unei călugărițe spaniole Teresa Forcades, în care, doctorul în medicină, spunând punctul de vedere al mai multor medici, aduce dovezi științifice și întâmplări anomalice care au avut loc în ultimele câteva luni și care au legătură cu virusul A/H1N1, și face niște concluzii, care te fac să te uiți la situația actuală din lume din alt punct de vedere.

M-am străduit să scriu pe scurt principalele puncte ale acestei adresări. În dreptul fiecărui fapt sau întâmplare, Teresa face legătură la surse oficiale, ale comunităților științifice de prestigiu, dar și ale organizațiilor internaționale, așa cum e OMS (Organizația Mondială pentru Sănătate http://www.who.int), unde toate faptele și evenimentele citate de dânsa pot fi verificate.

I. Fapte
Faptul 1. Virusul curent A/H1N1 nu-i deloc nou, savanții îl cunosc încă din anul 1970, și a apărut el de două ori deja în secolul 20.

Faptul 2. Virusul real are o rată de mortalitate foarte nesemnificativă. Din ziua primelor cazuri înregistrate cu virusul actualei „pandemii”, și anume, în perioada 17.04.09 – 15.09.2009 au fost înregistrate 137 cazuri mortale în Europa. Pentru comparație: mortalitatea de la virusul de gripă de sezon este de 40-220 mii pe an în toată lumea.

II. Întâmplări anomalice.
1. Compania Baxter. În februarie 2009 gigantul farmaceutic american, mai bine spus, filiala lui din Austria, trimite în 16 laboratoare din patru țări europene 62 kg de substanță pentru producerea de vaccină împotriva gripei de sezon. Absolut întâmplător, un tehnician dintr-un laborator din Cehia, descoperă că substanța e infectată cu două tipuri de viruși vii de gripă. Un virus – de sezon obișnuit, care se caracterizează printr-o mortalitate foarte redusă (sub 1%), dar cu o rată de propagare foarte mare (viteză de răspândire), și alt virus de gripă cu o rată de propagare foarte mică, dar cu o rată de mortalitate mare (60% – cifra mi se pare exagerat de mare, n.t.) Se înțelege că fiind amestecați, exista probabilitatea ca ei să se combine, ceea ce ar fi rezultat într-un virus cu ambele calități: rată de propagare și mortalitate mare. Dacă, absolut întâmplător nu s-ar fi descoperit faptul infectării substanței, acum lumea ar fi fost într-adevăr în stare de cea mai gravă pandemie. 62 kg de substanță – zeci de mii de doze de vaccin.

Jurnalista austriacă Jane Burgermeister, care a publicat investigația sa cu privire la acest fapt, a trimis acuzații publice OMS, ONU și guvernelor a mai multor țări, învinuindu-le de „bioterorism și încercare de ucidere în masă”.

Faptul infectării substanței a fost recunoscut oficial și de însăși compania Baxter. Cazul este până în prezent sub investigația OMS. Rezultate oficiale despre cum a fost posibilă o asemenea infectare încă nu au parvenit.

Practic e incredibil, spune doctorul în medicină, că asemenea lucru a putut să aibă loc întâmplător. Laboratoarele de acest gen au cel mai mare nivel de protecție biologică – nivelul trei. În afară de asta, pentru faptul că acest lucru nu a avut loc întâmplător vorbește și faptul că virușii vii, care se aflau în substanță, nu fuseseră distruși de procedura obligatorie de radiație (ah da, ca să știți, vaccinele sunt supuse radiației pentru a slăbi virușii. E plăcut să știi că vaccinându-te, iți bagi în tine substanță radioactivă? n.t.) Un virus viu într-o vaccină – nu-i noutate, dar unul puternic, neslăbit prin radiație (și mercur, aluminiu, formalină, etc etc, n.t) – puțin probabil că e scăparea cuiva. Iar aici erau tocmai doi viruși.

Cu toate că Baxter a recunoscut oficial icidentul, și investigația cazului încă nu a luat sfârșit, această companie – e una din acelea cărora li s-a încredințat crearea vaccinului pentru gripa actuală A.

2. Declararea pandemiei. Pe 17 aprilie 2009 au fost înregistrate primele 2 cazuri de gripă A. Numai după 12 zile, pe 29 aprilie, Margaret Chan, directorul general OMS, în discursul său a declarat stare de urgență sanitară de nivelul 5. Și numai după 1.5 luni de la primele cazuri de infectare, pe 11 iunie, – OMS a declarat oficial despre nivelul 6 a situației de urgență sanitară, despre „pandemia” de gripă A.
Cum a putut directorul OMS să declare stare de pandemie dacă mortalitatea de la acest virus e mult mai mică decât cea a gripei de sezon? Răspunsul e simplu, chiar banal: înainte de declararea oficială a stării de pandemie, în mai, OMS a schimbat definiția oficială a pandemiei, scoțând din definiție criteriul de grad înalt de mortalitate. Cu noua definiție a pendemiei, gripele de sezon cu care ne-am obișnuit – sunt deja pandemii, nemaivorbint de alte boli.

III. Urmări politice.
Se știe că OMS este organizație mondială, care emite recomandări pentru țările membre. Dar în statutul ei, din 2005 există un punct, conform căruia, în perioadă de pandemie, OMS emite nu recomandări, ci ordine directe – porunci.
Ce poate porunci OMS țărilor membre? De exemplu vaccinare obligatorie. Până acum, vaccinele create erau opționale, voluntare, dar dacă după definiție e stare de pandemie – un pericol mare pentru viața populației, atunci asemenea măsură poate fi îndreptățită.
Mulți se vaccinează pentru gripa de sezon, și nu văd nimic strașnic în asta. Theresa explică, că sunt trei diferențe mari între noua vaccină și vaccinele obișnuite din fiecare an.

În primul rând, această vaccină e compusă din două doze. Împreună cu vaccina obișnuită de gripă – se primesc deja trei doze. Omul va primi trei vaccine cu trei viruși vii de tipuri diferite. Încă nimeni nu cunoaște, cum va reacționa la asta organizmul uman, dar probabilitatea apariției efectelor secundare – asemenea probabilitate există pentru toate vaccinile – se mărește de trei ori.

(Mi se părea ilogică această afirmație, adica, dacă se vaccinează pentru gripa pandemică, la ce nevoie să se vaccineze pentru gripa de sezon? Până am descoperit următorul articol http://unimedia.md/?mod=news&id=14008 – Ministerul Sănătăţii anunţă startul vaccinării gratuite împotriva gripei sezoniere .

Vaccinarea contra gripei sezoniere nu substituie vaccinarea impotriva gripei pandemice. Vaccinul contra gripei pandemice este diferit de cel pentru gripa sezoniera si campania de vaccinare impotriva gripei pandemice urmeaza sa deruleze mai tirziu.

Cu alte cuvinte, are dreptate Teresa, n.t)

În al doilea rând, din cauza numărului mare de doze, care trebuiesc produse, în această vaccină se folosesc adjuvanți care n-au fost niciodată testați. Adjuvant – e componenta vaccinei care răspunde pentru „stimularea” sistemului imunitar, ca să provoace o imunitate crescută. Adjuvantul nou – e de 10 ori mai puternic decât cei cunoscuți. Posibilitatea distrugerii sitemului nervos central – asemenea efecte secundare precum paralizia sau artrita la fel au fost observate în trecut.
(Aici se vorbește despre squalene – un component din rahatul de om, care e răspunzător pentru anume mirosul urât al acestuia. În vaccinele destinate SUA, squalene nu se va conține, cel puțin oficial. There is squalene in H1N1 vaccines licensed in Europe but not yet in the U.S. That is not to say the vaccine manufacturers will not try to get the adjuvants inserted into vaccines in the future, but for now we have won on this point – cu alte cuvinte, în vaccinele destinate Europei, se va conține squalene. Scuze că poate v-am stricat pofta de mâncare. n.t.)

A treia noutate este că, companiile farmaceutice au cerut să fie eliberate de orice responsabilitate pentru posibilele efecte negative de la vaccină, argumentând asta cu faptul că lucrul pe care și l-au asumat – e extraordinar prin dimensiunile sale, și necesită supra efort: producerea unei ASEMENEA cantități de doze într-un timp atât de scurt (în total trebuiesc produse 4.6 miliarde de doze).
În SUA deja a fost semnat un act, conform căruia nici companiile farmaceutice, nici politicienii implicați în această temă nu răspund pentru posibilele urmări ale vaccinării. Astfel, consumatorul rămâne fără nicio garanție.
(De aceea poate că Polonia încă nu a îmbrățișat ideea de ași vaccina poporul, pentru că, nu le place faptul că vaccinele sunt vândute guvernelor, pentru a trece asupra lor responsabilitatea pentru eventuale efecte negative. http://www.unimedia.md/?mod=news&id=14357 . Asta-i ceva temporar, e la fel cum Cehia nu vroia să semneze Tratatul de la Lisabona, sau aceeași Irlanda. Nimeni nu se poate împotrivi tendinței pentru mult timp – e ca si cum ai înota împotriva curentului, sau … împotriva vântului – pe loc ești declarat nedemocratic. n.t.)

Astfel, având în vedere lucrurile spuse mai sus, și faptul că cea mai serioasă pandemie ar fi putut să fie deja, dacă absolut întâmplător nu era descoperit faptul infectării materialului companiei Baxter, Teresa consideră important să anunțe despre un mare pericol. Pericolul constă în faptul că:

1. Noile vaccine împotriva gripei de tip A sunt infectate
2. noile vaccine împotriva gripei de tip A pot să fie infectate
3. Toate astea pe fonul probabilității aplicării legii despre vaccinarea obligatorie.

Dacă acest virus va cauza o mortalitate crescută, sau însemnată, înseamnă una din două: sau acest virus a mutat (ceea ce-i greu de crezut), sau, că acesta este alt virus și nu acela pentru care a fost produsă vaccina. În ambele situații, această vaccină va acționa deja. Mai mult de atât, însăși vaccina poate fi metoda de infectare cu virusul nou.

Principala recomandare, cu care își încheie discursul Teresa Forcades: să nu vă vaccinați măcar în acest an. Mulți medici se alătură acestei recomandări, dar, aflându-se în sistem, se tem să declare asta public.

Adresarea video a Teresei o puteți accesa aici: http://vimeo.com/6790193

Pentru acei care înțeleg limba rusă, uitați-vă neapărat la acest film: Adevărul despre Vaccine .

Iar acum, un post scriptum de la traducător.

Oameni buni, actuala gripă porcină este aceeași gripă de sezon, sau o variație a acesteia. Singul lucru care o face să fie diferită este denumirea strașnică.

Eu încă la școală am învățat că împotriva gripei nu se poate face vaccină eficientă, pentru că gripa mutează, nu numai că în fiecare an, ci în fiecare săptămână. Acest lucru scrie în manualul de biologie după care am învățat eu. În Moldova nu am auzit niciodată până acum despre vaccină împotriva gripei, cu toate că în Romania, prieteni și cunoscuți de-ai mei se vaccinau deja.

De ce gripa se cheamă porcină? Dacă vă spuneau că-i o gripă obișnuită de sezon, aveați să căutați vaccine, sau să umblați cu măști pe față? Nu. Se putea de creat o asemenea panică în societate cu gripa obișnuită? Ar fi fost interesant companiilor de mass media să ruleze necontenit știri despre petrecaniile virusului „pandemic”, „gripei porcine”, „gripei pandemice”, „gripei porcine”?

Pentru ca un produs să se vândă, trebuie să atragă cumva atenția consumatorului. De aceea gripa este denumită cu nume pitorești – aviară, porcină, etc.

Trebuia cumva să se facă cunoscut și termenul de „vaccină împotriva gripei” pe piețile unde oamenii credeau, pe bună dreptate, că vaccină împotriva gripei e imposibil de realizat. Iată de ce s-a mers până la aceste măsuri.

Vreau să vă spun că mult mai mulți porci mor din cauza omului decât din cauza gripei porcine.

Așa și cu vaccinele – mai mulți oameni vor muri din cauza vaccinelor decât de această gripă. Din simplu interes, încercați să aflați câți oameni mor din cauza gripei în Republica Moldova. Din câte țin eu minte, anii trecuți mureau câte 200-300 oameni. E o cifră mare, totuși, înțelegeți că e ieșită din comun panica în legătură cu faptul că sunt deja doi morți din cauza gripei în acest an.

Alt lucru la care trebuie să atrageți atenția este mândria prost ascunsă a reprezentanților puterii și a mass mediei în legătură cu această gripă. Articole de genul:

La noi în țară gripă porcină este!

S-a confirmat: Avem primul caz de gripă porcină în Republica Moldova

A fost înregistrat primul caz de deces asociat cu gripa porcină

au devenit deja banale, și cu greu ascund bucuria jurnaliștilor de a scrie despre ele. Seamănă de parcă politicienii și jurnaliștii trebuie să prezinte niște rapoarte despre activitatea lor de panicare a populației, cărorva instituții străine, dar aceasta-i doar o părere de-a mea subiectivă.

Mi se pare straniu că printre recomandările ministerelor sănătății nu intră și consumul de ceapă/usturoi. Iată ce ne recomandă ei:

În acest context, Ministerul Sănătăţii, în scopul protecţiei este important ca populaţia să respecte măsuri de igienă si de protecţie individuală:
Evitarea contactului strâns cu persoane care nu se simt bine, care au febra, tuse, sau strănută; Respectarea distantei de cel putin 1 metru;
Spălarea pe mâini cu apă şi săpun cât mai des;
Practicarea obiceiurilor sănătoase, inclusiv somn adecvat, consum de alimente sănătoase şi respectarea unui mod de viaţă activ.
La apariţia primelor simptome de boală trebuie să ne adresăm medicului.

Cu toate că anul trecut recomandau. Pesemne, metodele ca usturoiul/ceapa sunt deja învechite, a venit timpul să progresăm – Tamiflu!

Încă ceva. Pentru ca un caz de infecție să fie declarat oficial ca „infecție cu gripă porcină”, trebuie ca măcar să existe niște probe de laborator în legătură cu asta. Cu alte cuvinte, virusul trebuie recoltat de la pacient, apoi trebuie înmulțit pe un substrat biologic, apoi trebuie de dus la laboratoare sofisticate, de care nu avem în Moldova, iar acolo, cu un grad de probabilitate, poate fi pusă diagnoza de Gripă Porcină. Această procedură poate dura de la 3 săptămâni până la o lună. Deci, când veți mai citi că „încă 10 cazuri de gripă pandemică au fost depistate ieri/săptămâna trecută, pacienții s-au adresat cu febră, etc.”, să știți că asta este dezinformare în masă la cel mai înalt nivel – se vede că puterea are de prezentat un raport cărorva instituții/companii internaționale despre decursul intoxicării populației cu așa zise știri, adica, se vede clar că există o campanie de intoxicare informațională a poporului, și există agitatori minciunoși.

Se crează impresia că fiecare pacient care vine la doctor cu febră i se pune din start ștampila, de la ușă – gripă porcină!

Punețivă întrebarea: câte cazuri de gripă nepandemică au fost înregistrate în Chișinău? După logica ministerului sănătății, anul acesta ar fi trebuit să apară și gripă de sezon, altfel, la ce bun să pornești în octombrie campania de vaccinare gratuită împotriva gripei de sezon, care, să nu substituie vaccinarea împotriva gripei pandemice care urmează mai târziu?

Putem concluziona că toate cazurile de gripă au fost declarate din start ca „gripă pandemică”? Pentru ce?

Poate și cazurile de deces au avut loc din cauză că pacientul era tratat pentru gripă pandemică în timp ce era bolnav de altceva, de exemplu meningită? Cel puțin în Europa au fost cazuri, de exemplu:

Our two-year-old girl died of meningitis after we were told TWICE she had swine flu

Fiica noastră de doi ani a decedat de meningită, după ce ni s-a spus de DOUĂ ori că are gripă porcină.

 

În final, ar mai fi de spus multe lucruri, dar eu mă opresc aici. Pot spune că o temere de-a mea s-a dovedit a fi greșită, și anume – că vaccinarea va fi obligatorie și forțată. Vaccinarea nu va putea fi forțată, pentru că ei între ei nu vor să se omoare. Va fi benevolă, dar înainte de startul campaniei de vaccinare se crează o asemenea panică, încât oamenii slab informați se vor duce de bunăvoie, ba posibil că vor semna și o declarație pe proprie răspundere că singur e responsabil pentru efectele negative. O vor face oamenii singuri cu mâna lor, fără să fie obligați de nimeni. Din acest punct de vedere, se aseamănă cu vacile care merg singure la abator, sau alte animale, care în concepția chiar a acestor oameni, au fost create de Dumnezeu pentru ca oamenii să le mănânce. Din acest punct de vedere, aceia care se vor vaccina, or fi fost creați de Dumnezeu pentru a fi proști, robi, donatori de organe, prostituați, și nu merită efortul pentru a fi salvați.

Mesajul meu nu este adresat lor. Pe ei nu-i poți convinge cu niciun fel de argument că există o forță care le dorește răul. Să încerce cineva să convingă o vacă să-și disprețuiască stăpânul care o duce la abator, sau măcar pe măcelar! Nu veți putea, ba riscați să cădeți ținta atacurilor acestei vaci/om.

De aceea, în acest an va avea loc o selecție, aș putea spune, naturală – elementul brăcuit se va autodistruge – va merge singur să se vaccineze. Acei care au oleacă de minte, vor prinde mesajul, vor atenționa și pe alții, între timp vor descoperi că eforturile lor sunt în mare parte destinate eșecului – biomasa este programată, nu se merită să lupți pentru viața cuiva care nu o vrea/nu o merită.

Asta este tot ce am avut de spus despre vaccină/vaccinare/gripă porcină . Mai mult, articole la aceste teme de la mine să nu așteptați.

Prin acest articol nu consider că am făcut vreo defavoare puterii, sau forței care vrea să vaccineze poporul. Ba dimpotrivă, i-am ajutat – am informat oamenii care trebuiau informați, restul sunt incapabili să perceapă/să creadă informația expusă aici.

restul articolelor mele despre gripă/vaccinare:

https://badan.wordpress.com/tag/gripa/

https://badan.wordpress.com/tag/vaccinare/

3 Comments

 1. V.T.S.
  Posted 10 noiembrie, 2009 at 2:56 pm | Permalink | Răspunde

  http://forum.romedic.ro/prod/Sarea_iodata_favorizeaza_cancerul,_cea_normal_e_interzisa_031321.html

 2. Victor
  Posted 12 noiembrie, 2009 at 5:11 am | Permalink | Răspunde

  Bravo! Faci un lucru bun pentru oameni. Mai dau un link cu informatii la tema http://nuvaccinurilor.blogspot.com/2009/10/vaccinurile-sunt-mult-mai-letale-decat.html

 3. Posted 12 noiembrie, 2009 at 8:33 pm | Permalink | Răspunde

  Sergiu mi-am schimbat blogul 🙂
  Noua mea adresa este : http://www.thefashiongirls.com/

One Trackback

 1. By Cum să ne dezvățăm de sare « Badan Blog on 16 noiembrie, 2009 at 8:27 pm

  […] să ne dezvățăm de sare În articolul meu despre gripa porcină, un cititor a scris despre pericolul sării […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: