Viata distrusa de o vaccina

Iată aici un reportaj video despre o femeie care a rămas calică pe viaţă din cauză că s-a vaccinat împotriva gripei de sezon. Veţi vedea că femeia cu greu vorbeşte, nu poate merge (mai uşor merge în spate decât în faţă).

Aşa cazuri sunt foarte rare (un caz la un milion). Cu alte cuvinte, dacă va fi vaccinarea obligatorie în Moldova, trebuie să ne aşteptăm ca cel puţin 3 oameni să rămână invalizi, aşa ca femeia asta. Chipurile, hai să jertvim cu 3 oameni pentru ca restul să fie sănătoşi…

Dar nu-i chiar aşa. Restul oamenilor tot suferă, chiar dacă nu vizibil. Se dă vina pe alimente proaste, mediu poluat, practic, orice în afară de vaccine.

Oricum, să nu credeţi că acest reportaj a fost vizionat de milioane pe canalul central de televiziune din SUA. În SUA, televiziunile arată doar ştiri din statele respective, oamenii din California văd ştiri doar din California, etc. Ştirea respectivă a fost văzută doar de cei din jurul Washington DC. A fost probabil, ca o preîntâmpinare pentru oameni să nu se vaccineze, cine ştie.

Cine vrea mai multă informaţie despre cazul dat, căutaţi pe internet Desiree Jennings .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: