Foametea din Rusia (canibalism, doar pentru cei cu nervii tari)

Am găsit nişte poze. Au fost făcute de un turist/jurnalist/spion japonez. Rusia, Povolojie, anul 1922.

Înainte de a pune pozele, vreau să amintesc că despre asemenea lucruri am auzit şi de la bunica mea, când vorbea despre foametea din 1946. Probabil asemenea lucruri poţi auzi de la moşnegii din Ucraina, despre foametea de acolo din 1933.

Se vede că toate au fost organizate de aceeaşi mână. Mie mi s-a spus mereu că foametea din Moldova a fost organizată de către ruşi. Bine, să zicem că la noi ruşii au organizat foametea. Dar în Rusia, cine a organizat? Tot ruşii?

Orice crimă trebuie să aibă un motiv. Putem admite că motivul crimelor teroriştilor este, după cum s-a exprimat George Bush, faptul că islamiştii sunt invidioşi pe democraţia americană. Putem admite că motivul crimelor lui Hitler, a fost, după cum ni se dă de înţeles, invidia lui pe deşteptăciunea evreilor. Acum să-mi explice cineva: care a fost motivul ruşilor pentru aşi genocida părinţii şi fraţii?

Ori poate trebuie să admitem că acest genocid a fost organizat de alţii decât ruşii? Iar dacă am stabilit că toate trei genociduri seamănă să fie făcute de aceeaşi mână, înseamnă că poate nu ruşii au genocidat poporul ucrainean în 1933, şi poporul moldovean în 1946? Poate asta au făcut-o acei care dobândiseră experienţă în Povolojie, în 1922?

Iată pozele:

2 Comments

  1. olololo
    Posted 22 august, 2009 at 11:07 am | Permalink | Răspunde

    ….cine-s alţii decât ruşii? care e răspunsul?

    NOTĂ: mai bine notai în paranteză că sunt fotografii cu acte de canibalizm, fiindcă la prima impresie sunt nişte imagini simple, iar când le măreşti şocul e destul de brutal!

One Trackback

  1. […] […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: