Liderul studentilor basarabeni din Iasi – arestat

Citesc mai multe stiri ca liderul studentilor basarabeni a fost arestat.

Iată şi aici: http://www.unimedia.md/?mod=news&id=12038 .

Vreau să aduc o precizare: aşa funcţie de „lider al studenţilor basarabeni din Iaşi” nu există, cel puţin oficial.

Întrebaţi de orice student basarabean din iaşi cine-i liderul studenţilor basarabeni din Iaşi, şi el vă va spune că nu ştie.

Avem aşadar o dezinformare, ori o minciună, care vine din partea opoziţiei democratice.Probabil, cineva se ghidează după principiul „scopul scuză mijloacele”, iar pentru răsturnarea regimului comunist se poate de recurs la o minciunică nevinovată.

Dar inspectorul din filmul „Păzeşte-te de automobi”l zicea: nicio treabă bună nu poate fi însoţită de minciună şi înşelătorie.

Iată lumea zice că motivul reţinerii este un laptop cu windows nelicenţiat. Laptopul va fi verificat dacă nu conţine şi alte lucruri ilegale (la sigur îi vor găsi Microsoft Office, muzică şi câţiva gigabaiţi de porno scos de pe dc++, cu care mai apoi îl vor şantaja pentru tot restul vieţii, sau îl vor închide dacă vor fi şi filme în care joacă minori – liceeni, etc.). Asta înseamnă că poliţia moldovenească se aliniază standardelor euroatlantice în ce priveşte lupta împotriva pirateriei. Băiatul să spună mulţumesc că a fost reţinut în Moldova comunistă şi nu în dermocraticele Statele Unite ale Americii, unde era să facă puşcărie pentru aşa o încălcare.

Apropo, în SUA se pierd 12000 laptopuri în fiecare săptămână în aeroporturi (poliţia lor nici nu le întoarce, le colecţionează). http://www.dell.com/content/topics/global.aspx/services/prosupport/en/us/exec_summary?c=us&l=en&s=gen

Dan Caranfil, nu-ţi face griji. Degrabă vei ieşi din puşcărie, căci liderii basarabenilor din Republica Moldova vor câştiga la aceste alegeri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: