Oleg Yankovskii

De cateva zile la noi vorbesc la stiri despre Oleg Yankovskii, care a murit cateva zile  in urma. Ziceau: „Oleg Yankovskii a murit…”, „Oleg Yankovskii va fi inmormantat la cimitirul…. alaturi de Munhauzen, Eizenshtein si alti oameni celebri”, si asa mai departe.

Am hotarat sa caut ceva informatie despre acest Oleg Yankovskii, si intamplator am descoperit cauza mortii sale:

Один из самых дорогих сердцу и любимых актеров России Олег Янковский по совету друзей доверил свое лечение самому знаменитому специалисту в области онкологии 41-летнему профессору Мартину Шулеру. При этом Олег Иванович нарушает предписания светила науки – актер никак не может расстаться с курительной трубкой.

Traducere:

Unul din cei mai renumiti si iubiti actori din Rusia, Oleg Yankovskii, la sfatul prietenilor sai, si-a incredintat lecuirea celui mai renumit specialist in domeniul oncologiei – profesorului de 41 ani Martin Shuler (Escroc, n.t). Pe langa asta, Oleg Ivanovici incalca prescrierile astrului stiintei – actorul nu se poate nicicum desparti de pipa sa.

In primul rand, tot acel articol seamana cu o reclama pentru acea clinic, arata cat de curate sunt podelele, descriu personalul, cine va citi va intelege.

Nu pipa e cauza mortii sale. Fumatul de pipa nu dauneaza sanatatii, pentru ca nu se trage fumul in plaman. Conform statisticilor, fumatorii de pipa traiesc mai mult decat media pe populatie.

Cauza e acest Shuler (in rusa, inseamna Sarlatan) – un caz unical, cand ocupatia corespunde suta la suta cu numele de familie.

Inca nu a fost inregistrat niciun caz, absolut niciun caz, cand un om sa se lecuiasca de cancer cu ajutorul chimioterapiei. De ce mai este intrebuintata aceasta metoda?

Cimioterapia este intoxicarea organizmului cu niste otravuri atat de puternice si daunatoare, incat distrug complet organizmul, si imunitatea, si in paralel, mai distrug si tumoare (nici ea nu rezista). Luati orice pacient care face chimioterapie, si puneti-l sa dea testul SIDA, va asigur, va iesi pozitiv (cu toate ca incearca sa ne bage ideea ca exista un virus misterios, pe care nimeni nu l-a vazut). Aceste otravuri pot fi produse la preturi foarte reduse, cum ar fi – 1 leu pentru un container, dar ca sa ingroase escrocheria, medicina le vinde la preturi de 20000 lei un flacon, si ele chipurile is in deficit, se pot obtine doar prin pile. Cel mai probabil, aceste medicamente sunt deseuri industriale, dar nu garantez asta. In schimb garantez ca-s la fel de daunatoare, ba sunt selectate special, sa fie cat mai daunatoare.

In articol doar scrie negru pe alb:

Многие уже преодолели неприятные этапы лечения, когда опухоль, а вместе с ней и весь организм слабеют, выпадают волосы.

Traducere:

Multi au depasit deja etapele neplacute ale lecuirii (nu vindecarii – izlechivanija, n.t), atunci cand tumoarea, si impreuna cu ea si tot orgainsmul slabesc, cade parul.

Vedeti cum e pusa chestiunea invers? Ar trebui sa fie spus: „… atunci cand organismul, si impreuna cu el si tumoarea…”

Putem constata ca si Yankovskii a depasit deja aceste etape neplacute, si se va odihni mai departe alaturi de Eizenstein.

Articolul vi-l recomand sa-l cititi, macar prin google translate.

Sa vedeti cum poate Shuler sa-si faca reclama pe spinarea lui Yankovskii, articolul de fapt, e despre acea clinica a doctorului Sarlatan, si nu despre Yankovskii. Ca sa-si spele mainile, au spus de doua ori in articol: In ciuda recomandarilor noastre, Oleg nu se poate desparti de pipa sa. Chipurile; daca va muri (adica sigur va muri), cauza e pipa sa, adica, singur e prost.

Anunțuri

3 Comments

 1. Posted 25 Mai, 2009 at 5:13 am | Permalink | Răspunde

  Скажите а материалы с Вашего сайта можно у себя размещать?

  • Badan Sergiu
   Posted 31 Mai, 2009 at 1:59 pm | Permalink | Răspunde

   коммент попал в спам, Конечно можно, ведь лицензия у меня свободная (creative commons)

 2. Posted 15 Iunie, 2009 at 4:14 pm | Permalink | Răspunde

  Дизайн у Вас интересный, я вот тоже для блога искал – стала прикручивать, а все посты куда то делись. Эээх… буду писать заново

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: