Despre dans

Citesc aici un articol corect din punct de vedere rasial.

Tema – dansurile. Nu toate, ci dansul buricului.
Autorul se intreaba de ce la majoritatea concursurilor (miss, etc.), la tema dansurilor nu apar dansurile populare, ci doar tango, flamenco, vals, si altele. Si mai mentioneaza ca orice scoala de dans ofera si lectii de dans al buricului.
Pana la urma, autorul a ajuns la concluzia (fondata), ca dansul buricului de fapt e dansul prostituatelor si a roabelor sexuale.
Intr-adevar, daca te uiti pe wikipedia , se vede ca in traditia orientala nu exista vestimentatie cu buricul gol. Reiese ca acest dans nu-i practicat de femeile obisnuite, ci de cele care se ocupa cu prostitutia.

Acest lucru mai poate fi confirmat prin metoda deductiei. Sa ne uitam la articolul din wikipedia pe aceasta tema:

The origins of this dance form are debatable given the limited academic research on the topic, much done by the dancers themselves, who may subscribe to one or more of the following theories:

 • It originated in India, travelling to Uzbekistan with the slave trade.

Traducere:

Originea acestei forme de dans este discutabila, din cauza studierii limitate academice asupra subiectului, in mare parte efectuate de catre insasi dansatorii, unele versiuni fiind urmatoarele:

 • Provine din India, ajungand in Uzbekistan prin traficul de sclavi.

Chiar si hainele noastre populare, daca ati observat, acopera burta, nu doar prin haina, ci si printr-un brau, de obicei lat.  Daca nu-i brau, atunci e o pestelca, simpla sau dubla, iarasi, cu scopul sa protejeze burta. Nu mai vorbesc, la barbati ce fel de curele poarta .
Care sa fie motivul pentru care oamenii isi protejau burtile? Este o vorba intalnita in povestile rusesti: „Si s-au batut ei, nu pe burta, ci pe moarte”, burta fiind sinonim cu viata. Stiintific vorbind, burta e zona cea mai neprotejata si vulnerabila (nu-s oase inauntru). Ma uitam pe discovery, animalele salbatice devoreaza victima anume incepand din aceasta zona.

Dezgolindu-si buricurile, fetele se expun, si nu doar sexual.

Acum, buricurile goale sunt ceva obisnuit prin zona noastra. Nu doar la cercurile de dans, ci si prin oras. Sau mai ales la discoteca. Anume acolo vin arabii si inchiriaza fete. Nici nu ma mir de asta, pentru ca odata ce s-a dus ea singura la discoteca, imbracata ca o tarfa, nu poti sa te astepti de la ea sa se comporte ca o aristocrata.
Aceeasi arabi (de unde provine moda buricurilor goale), nu cred ca le dau voie sotiilor, sau fiicelor sa umble cu burtile goale. Din cauza enuntata mai sus: burta goala e moda pentru prostituate, roabe, sclave.
Inchei pe azi.

2 Comments

 1. Posted 12 mai, 2009 at 9:06 pm | Permalink | Răspunde

  si totusi este atat de special …

 2. Badan Sergiu
  Posted 13 mai, 2009 at 6:01 am | Permalink | Răspunde

  O fi special, dar nu gasesc nimic frumos in el.
  Femeia trebuie sa fie gingasa, nu vulgara si nici proasta. In fine, mult tine si de educatia pe care a primit-o, dar, un rol foarte mare il au si televiziunile, si institutia modei (scopul careia este sa prezinte tot ce-i vechi drept invechit, demodat, fara gust).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: