Despre dauna alcoolului, dar nu ca de obicei

Deja a devenit o banalitate lupta impotriva alcoolului. La televizor ni se spune dupa fiecare reclama ca alcoolul e rau pentru sanatate, peste tot auzim ca alcoolul e bun, dar cu masura.

Eu voi vorbi in alta maniera despre dauna alcoolului.

Femeile si barbatii sunt foarte diferiti. Asta in ciuda miscarilor feministe, care incearca sa ne spuna ca femeile si barbatii sunt egali.

Daca un barbat e alcoolic, si se hotaraste sa lase bautura, peste 3 luni de abstinenta el poate sa conceapa un copil perfect sanatos, fara urmari de la alcoolismul lui de mai inainte. Asta-i din cauza ca generatiile de spermatozoizi produsi in perioada cand el era alcoolic a murit deja, durata maxima de viata a spermatozoizilor fiind de 2 luni. Iar la barbati spermatozoizii sunt produsi incontinuu, in locul celor batrani vin cei tineri.

La femei situatia sta altfel. Spre deosebire de barbati, la femeie ovulele sunt unele si aceleasi inca din copilarie. Ele nu se innoiesc, femeia are o cantitate finita de ovule, pentru toata viata inainte. Aceste ovule, avand nevoie de o protectie aparte, sunt pastrate in ovare, care le pazesc de toti factorii daunatori. Toate substantele toxice sunt oprite de catre ovare. Cu exceptia alcoolului etilic!

Alcoolul etilic patrunde in ovare, si distruge o parte din celulele sexuale. Odata cu fiecare pahar de sampanie, si cu fiecare halba de bere, creste si procentul de ovule alterate din organismul fetei. Cel mai rau este ca aceste celule vor mai trai inca cateva decenii. E posibil ca peste zece ani sa fie fecundat un ovul care a fost alterat de un pahar de sampanie de anul nou, sau la o zi de nastere, sau la balul de absolvire, iar fata sa dea nastere la un copil cu dizabilitati, cu autism sau debil. Fetele nu pot  oferi nicio garantie odata cu trecerea timpului, asa cum e in cazul barbatilor.

Reiesind din acestea, femeia trebuie sa nu beie niciun gram de alcool. Acest lucru a devenit cunoscut stiintei inca 150 ani in urma. Dar noi de el nu stim nimic. Sunt sigur ca majoritatea celor care citesc acest articol nu stiau asta. Si nici profesorii lor, si nici multi doctori nu stiu.

Chiar in Rusia, in secolul 19, mai mult de 90% din femei erau abstinente. Totul a inceput in secolul 20.

Daca femeia nu a baut deloc alcool, asta se intampla frecvent in lumea musulmana, probabilitatea nasterii unui copil bolnav este mai mica de 1%, adica sunt alte cauze, oncologice, ereditatea… La femeile care au servit alcool, dar cultural si civilizat, doar de ocazii, cu masura, fara a se imbata, acest procent e de 7 ori mai mare, adica 7%. Femeile care sunt alcoolice cu totul, si le-a venit ideea sa faca un copil, au sanse de 70% sa nasca copii bolnavi.

Adica, sansa de a naste copii bolnavi, creste proportional la femeile care consuma alcool, in functie de cantitatea consumata, din momentul servirii primului pahar si pana in momentul conceptiei, CUMULATIV, adica, se sumeaza, iar organizmul femeii nu se curata de aceste celule alterate.

Din astea rezulta ca femeile trebuie sa nu consume deloc alcool, daca desigur vor sa nasca copii sanatosi. Punct.

via rutube (in limba rusa)

One Comment

  1. Posted 25 aprilie, 2009 at 11:52 am | Permalink | Răspunde

    mai lasat fara cuvinte ! nu aveam idee 😦

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: