Despre vaccine, in general

Aici este un video despre o fata care a fost vaccinata impotriva virusului HPV (Virusul Papilomei Umane). Daca nu stiti ce inseamna asta, va spun – e o boala grava, care se transmite pe cale sexuala, si de la mama la copil, la nastere. Se manifesta aceasta boala prin aparitia unor ningei pe organele sexuale.

Sa revenim la video. Fata a fost nenorocita de vaccinare. Acum primeste medicamente dupa medicamente – fiecare din ele fiind otrava in ultima instanta. Progresul medicinei moderne – intai imbolnaveste oamenii prin vaccine, dupa care ii omoara incet prin alte medicamente, castigand din asta si bani. E o industrie fara deseuri.

Fata are simtome de distrugere a sistemului nervos, nimeni nu stie pana unde poate ajunge boala. Aceasta distrugere a sistemului nervos este insotita si de distrugerea imunitatii, practic, daca ar face testul SIDA rezultatul ar fi pozitiv (adica ar arata ca-i bolnava).

Unii parinti se intreaba daca e bine sa-si deie copiii la vaccinare in scoli sau nu. Voi incerca sa clarific lucrurile.

Actiunea patogena a vaccinelor poate fi de doua feluri:

INTENTIONATA si

NEINTENTIONATA

Actiunea patogena intentionata e legata de faptul ca – si in legatura cu asta exista probe sigure, si cu trecerea timpului asemena probe continua sa apara in progresie geometrica – vaccinele in ultimii 25 ani s-au dovedit a fi o arma biologica perfecta de distrugere in masa.

Internetul este plin de informatie ca SIDA, despre care in Africa si in Brazilia lumea nu stia nimic, a fost adusa in aceste tari prin vaccinarile efectuate de OMS (Organizatia Mondiala pentru Sanatate). Exista atata material calitativ in internetul in limba engleza http://hubpages.com/hub/Smallpox_Vaccine_Triggered_AIDS_Virus , http://www.africa.upenn.edu/Articles_Gen/AIDS_14919.html , http://www.associatedcontent.com/article/577245/london_times_smallpox_vaccine_triggered.html incat nu avem nici timp sa ne oprim la el. E de ajuns de amintit cazul de anul trecut cu vaccinarea obligatorie in Ucraina, impotriva rubeolei (majoritatea oamenilor au imunitate pentru aceasta boala, pentru ca s-au imbolnavit in copilarie). Din primele zile au aparut cazuri letale, si guvernul democratic de la Kiev a fost nevoit sa opreasca vaccinarea. Acea vaccinare era intreprinsa de OMS, cu vaccine produse in strainatate, care nu erau avizate de ministerul sanatatii ucrainean.

Am vazut la tv reclama pentru vaccine de gripa, dar toata lumea stie, pana si medicii semicalificati, ca impotriva gripei e imposibil de facut vaccina, pentru ca acesta este un virus care sufera mutatii permanent, „de la sine”.

ACTIUNEA PATOLOGICA NEINTENTIONATA are legatura cu insasi conditiile de preparare a vaccinelor. La urma urmei, ce inseamna vaccina? Orice elev va spune ca vaccina e insasi agentul patogen, materialul infectios, virus, bacterie sau ciupearca, impotriva caruia (doar impotriva caruia), teoretic, apare imunitatea, capacitatea de infectare a careia a fost slabita prin metode chimico-fizice.

Pentru ce se fac vaccinari – pentru crearea imunitatii, adica a sanatatii? Dar cum altfel poate fi indreptatita introducerea in organizm a agentilor patogeni? Parca pentru asta a inventat vaccinul Edward Jenner. Voua v-ar veni in cap ca pentru prevenirea unei boli, de exemplu, variola, trebuie de uns zgaraieturile pacientilor cu puroi de la bolnavii de variola? Anume asta a facut acest faimos Edward Jenner. Mai tarziu, prin aceeasi metoda, superdemocratii cu valori inalte umane – americanii de acum, au genocidat populatia indigena de pe continentul nord american – le-au dat paturi imbibate cu puroi de la bolnavii de variola – ajutoare umanitare. Cu alte cuvinte, ceea ce nu a reusit glontele, au facut-o vaccinele.

Voua v-ar veni in minte, ca pentru a nu va imbolnavi de holera, sa beti un pahar cu excrementele proaspete ale unui bolnav de holera? Evident, putin neutralizate cu clor. Aproximativ asa se fac vaccinele impotriva poliomelitei, care se consuma pe cale orala  sub forma de acadea – efectiv, cacat pe betisor, chupa chups. Aici vorbim efectiv de bucati de cacat de animale, cu zahar. Nu-i strasnic? Se zice ca-i inofensiva – se primeste pe cale orala. Dar ca sa introduca acest cacat prin injectie, acest cacat infectat, dar nu-i neaparat vorba de cacat, poate fi si saliva, muci, voma, acest material a fost inmultit, introducandu-se in vase cu substrat nutritiv, cum ar fi galbenusuri de oua cu zahar, avorturi, placente, ramasite de tumori, adica material in care agentul patogen se poate inmulti. Dar virusul nu poate fi separat de rahatul din acele vase! Acesta este un material biologic omogen, si trebuie introdus asa cum este.

Acest material, daca este introdus asa cum este, ar cauza imediat boala in cea mai grava forma. De aceea, acest material biologic trebuieste slabit, sterilizat. Cu ce sterilizeaza medicina moderna acest biorahat? Elementar – prin iradiere, cu alte cuvinte, materialul care se introduce la vaccinare e partial radioactiv, si plin de radicali liberi. Pe langa asta, pentru sterilizare se mai folosesc diferite substante toxice, cele mai variate, de la mercur la caliu.

Prin ce-s bune vaccinele ca arma de distrugere in masa? Prin faptul ca se pot produce serii diferite, unele ampule sa fie cu vaccina otravita intentionat, iar alte ampule sa fie cu vaccina semiotravita, neintentionat. Aceste ampule pot fi distribuite in asa fel, incat nimeni sa nu observe legitatea imbolnavirilor de dupa vaccinare.

Dar efectele nocive ale vaccinelor sunt imposibil de evitat, anme din caza filosofiei vaccinelor, si metodele de producere a lor. Cand copilul vostru e injectat, el primeste o doza de compot iradiat compus din celule canceroase, virusi, bacterii, sange, excremente si voma, mucoasa, muci, si tot felul de material infectat, care oficial se numeste „biomaterial”, sterilizat cu un amestec de substante extrem de toxice, cel mai frecvent cu mercur, care se manifesta printro actiune neurotoxica pronuntata.

In SUA, prin anii 2000 a fost un proces indelungat in legatura cu frecventa tot mai inalta a bolilor sistemului nervos in randul copiilor in urma vaccinarilor cu continut inalt de mercur. Daca-mi amintesc bine, se adunasera vreo 5000 de cazuri documentate si demonstrate clinic, de copii care in urma vaccinarii in faza de pruncie cu vaccine americane s-au transformat in handicapati mintali – este o boala despre care parintii nostri nu au auzit in timpurile sovietice – autism (straniu, nu exista pagina in romana pe Wikipedia despre autism). Cineva o fi fost mustrat, dar cazul a fost musamalizat, iar concernurile biologice din SUA, ca sa nu mai intre in asemenea situatii frustrante cu justitia, au bagat prin lobby-ul lor o lege care ii protejeaza de chemarile in judecata de catre oamenii care au ramas invalizi in urma vaccinarilor. Acum aceste concernuri au efectiv imunitate juridica.

Dar ca sa linisteasca si publicul cumva, guvernul SUA a introdus un prag maxim de mercur care poate fi folosit in vaccine. Cata naivitate, de parca alte substante pe care le-ar folosi ei ar fi mai putin daunatoare ca mercurul. Daca ar fi fost asa, de ce nu le-au folosit inainte, dar au otravit o gramada de populatie cu mercur?

Prin ce se manifesta dauna vaccinelor, mai concret? Prin distrugerea sistemului nervos sau degradarea lui – la copiii mici – nedezvoltarea lui, intarzierea dezvoltarii, iar la adulti – degradarea (boli precum arteroscleroza).

Ar fi interesant de studiat statistici cu frecventa autismului si a altor boli printre familiile de sectanti care nu se vaccineaza, si de comparat cu frecventa acestor boli printre familiile de crestini ortodocsi.

One Comment

 1. stefan
  Posted 27 mai, 2009 at 8:48 pm | Permalink | Răspunde

  cu vaccinurile au de gand sa ne omoare

2 Trackbacks

 1. By Din seria despre vaccine « Badan Blog on 7 martie, 2009 at 6:56 pm

  […] Din seria despre vaccine Pentru persoanele care s-au atarnat sceptic fata de articolul meu despre vaccine: […]

 2. By Gripa porcina « Badan Blog on 1 mai, 2009 at 6:21 pm

  […] Aici vorbesc la general despre dauna vaccinelor. […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: