despre concursurile de miss

Am citit saptamana trecuta despre cum a decedat reprezentanta Braziliei la concursul Miss World, tot ea, Miss Brazilia – Mariana Bridi http://unimedia.md/?mod=news&id=9160 .

Ca sa vedeti cum agentiile de stiri, in loc sa informeze, incearca sa ascunda adevarul. Noua ni se spune ca a suferit de o infectie urinara, si i-au taiat mainile si picioarele in speranta de ai salva viata. Ca rezultat, ea a decedat.

Aici ni se spune ca bacteria de care era imbolnavita este pseudomonas aeruginosa. Cautam aceasta bacterie pe wikipedia, „Brazilian model and beauty queen Mariana Bridi da Costa died at age 20 on January 24, 2009 of sepsis resulting from an unidentified pathogen, possibly P. aeruginosa, that began as a urinary tract infection…” Cu alte cuvinte, Mariana Bridi da Costa a murit la varsta de 20 ani …. dintr-o infectie care de la un agent patogen neidentificat, posibil P. aeruginosa…

Cu alte cuvinte, bacteria este neidentificata. Iarasi e vorba de „neulovimye mstiteli”, adica, razbunatorii de neprins, ca si in cazul virusului HIV si a teroristilor islamici. In era noastra, chiar la spitalul republican din chisinau, iau probe de urina si le pun pe substrat nutritiv, iar in cateva zile iti dau raspunsul: ce bacterii au identificat, si care-i rezistenta lor la diferite antibiotice. Deci, daca bacteria este neidentificata, din cauza ca cineva nu vrea sa spuna despre ce-i vorba. Acest lucru ne intareste suspiciunile. Aceasta „infectie urinara” a fost dobandita pe cale sexuala. Este o realitate trista, ca la concursurile de miss, castigatoarele isi cumpara titlul prin faptul ca se culca cu membrii juriului, si cu prietenii influenti ai membrilor juriului.

Daca nu credeti, puteti intreba de orice organizator  de miss. Exceptie fac uneori concursurile mici, cum ar fi balul bobocilor in liceu, sau uneori in facultate. Daca mai exista exceptii, ele nu fac decat sa intareasca regula.

Concursurile de miss sunt mai neobiective decat eurovizionul! Cel putin, le eurovizion aleg oamenii dintr-o  tara sau alta, dar la concursurile de miss? Juriul? Cine-i juriul sa decida care fata-i mai frumoasa? Ce drept moral are el sa hotarasca acest lucru?

Uneori am impresia ca concursurile de miss nu-s altceva decat un targ pentru bogatasi, un fel de licitatie de carne vie. Ce le mana pe fete sa participe? Dorinta de glorie, recunoasterea? Ar putea cineva din voi sa-si aminteasca numele a trei castigatoare Miss Romania? In afara de Nicoleta Luciu! Sau doua castigatoare Miss World? Ce fel de prestigiu, ce fel de recunoastere?

Afla lumea abia dupa moarte.

Cateva saptamani in urma a decedat alta castigatoare la Miss Universe, din Moldova. Eu pana atunci nu stiam ca o fata din Republica Moldova a fost Miss Elegance la Miss Universe. Stia cineva din voi?

Iata o fata http://www.elenabond.ru/ – a castigat titlul de Miss Moskova. Cand a devenit cunoscuta? Dupa ce s-a filmat intr-un film erotic, chipurile, despre Iulia Tomoshenco si Saakasvili, film comandat de aceasta creatura bipeda http://en.wikipedia.org/wiki/Aleksey_Mitrofanov , care prin coincidenta este deputat in duma ruseasca.

Mai stie cineva vreo alta Miss Moskova?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: