Din nou despre anonimizare – ktunnel

M-am intors din Turcia. Am aflat acolo ca guvernul Turc a restrictionat accesul poporului la site-ul YouTube. Situatia s-a intamplat din cauza ca pe acel site au aparut niste filmulete denigratoare la adresa lui Mustafa Kemal Ataturk – eroul national al Turciei si cel care a infiintat contemporanul stat turc. La solicitarile conducerii turce, de a sterge aceste filmulete, administratia youtube nu a raspuns pozitiv, si iata ca accesul cetatenilor la resursele acestui site au fost blocate.

Nu vreau sa intru in polemici daca a facut bine sau nu guvernul turciei (parerea mea este ca au facut bine), dar s-a intamplat ca in aeroportul din Istanbul am intalnit un baiat destept care mi-a aratat cum acceseaza el site-urile interzise. Solutia esteKtunnel, un site pentru anonimizarea traficului pe internet. Pe pagina principala este un camp unde scrii adresa site-ului pe care vrei sa-l vizitezi (din start adresa e http://www.youtube.com, pesemne acest site a fost conceput special pentru turci).

In plus la posibilitatea navigarii anonime pe internet, mai poti discuta pe Yahoo Messenger si MSN Messenger. Asta e foarte util la locurile de munca unde a fost blocat meebo.

Acest site poate fi ca o solutie pentru tinerii din Republica Moldova, care posteaza tot felul de comentarii pe diferite forumuri (caci recent unor tineri li se verifica computerele de catre organele de ordine, pentru ca au postat comentarii unioniste pe diferite forumuri de discutii).

Asa ca, pentru a evita problemele, ar fi bine sa treceti tot traficul printr-un site ca http://www.ktunnel.com . Succes!

3 Comments

 1. Sasha
  Posted 27 iunie, 2008 at 2:55 pm | Permalink | Răspunde

  Srgiu, cand introduci link-uri in text, fa in asa fel ca sa se deschida in alta pagina. Sunt mai mari sanse sa faci tracic mai mare.
  bafta.

 2. Cristiana
  Posted 17 august, 2010 at 10:52 am | Permalink | Răspunde

  Am stat in Turcia 4 luni si nu ieseam pe youtube decat prin ktunnel, acum m-am intors in tara si nu pot intra pe youtube decat in aceleasi conditii, prin ktunnel, de ce? Cum fac sa revin la ce-a fost… ce s-a intamplat? Ma poate ajuta cineva? Multumesc!

  • Badan Sergiu
   Posted 18 august, 2010 at 8:21 am | Permalink | Răspunde

   roaga pe vreun baiat care se pricepe sa se uite.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: